Ben böyle saçmalık görmedim

walla çok doğru diosun. Ama bosch silecek okadar ucuzmu ya daha pahalı olması gerekmiomu. Bide ankarada nerden bulabilirim bu sileceği

Sanayide herhangi bir aksesuarcıya gidin muz silecek 10 tl, bosch 20 tl ben aldım daha yeni.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ya arkadaşlar burada önemli olan silecek değil... burada önemli olan firmanın malına sahip çıkmaması bir silecek için bu kadar sorun yaşanır ise yarın başka bir gün daha büyük bir arıza da ne olur sizce?

+1

Servislere de öpecek adam lazım.

Bırakın isteyen kendini istediği serviste öptürsün.. Garanti dediginiz öpülme davetiyesi gibi birşey galiba...

Adamlar sıfır araçta A firması yada B firması 10 000 KM yada yıllık bakım adın altın da araçları çağırmakta dışarı da örnek 200 TL olan işlem servise girdiğin de 500 TL bir çok arkadaşımı gördüm adamlar 10 000 bakımından sonra daha da servise gidenini görmedim.

ağır vasıta da öyle abi,serviste bir bakımın 3500 liraya geldiğide geçtiğide oluyor,dışarıda 2 teneke motor yağ,filtreler,gerekirse balata çaktırırsın balatanı 500 gayme...hor görmemek lazım serviside bir yerde :) kimbilir ne derdi var :)

ağır vasıta da öyle abi,serviste bir bakımın 3500 liraya geldiğide geçtiğide oluyor,dışarıda 2 teneke motor yağ,filtreler,gerekirse balata çaktırırsın balatanı 500 gayme...hor görmemek lazım serviside bir yerde :) kimbilir ne derdi var :)

Derdini bilememem ama yontulmamış bir kazık kesin kez var :D

valla servislere kimbilir neler geliyordur. servislerdende dışarıdaki aksesuarcı gibi silecek lastiği falan beklemekte saçma olur. adamlar komple set getiriyorlarsa söylediğinizde ona göre fiyat ister tabi. tabi çalışanın tavrıda önemli ama. günde 3 tane böyle sıkıntılı durum yaşasa adam çileden çıkar...

yağmur-güneş, ani ısı değişimlerine vs vs binaen bir plastiğin deforme olması gayet doğal, bu malzeme garanti kapsamına girmiyor maalesef.

15 lira

burdan

alın japonuda göreyim sizi. toyota harbiden çok iyi göz boyadı. o airbag firması çağırdı bütün japon araçlarını. toyota çağırmadı yani. yağ eksiltme gibi hayati bir durum için çağırma yapmayan firmadan kimse birşey beklemesin. d4d yağ eksilten toyotacılarla bir konuşun toyota memnuniyetini :D
ayrıca silecek gibi baskı balata gibi kullanıma bağlı parçalar garantiye girmez. silecek denilen parça güneşte özelliğini kaybeder. kuru kuru çalışırsa lastiği özelliğini kaybeder. yani 20 liralık muz silecek için servise gitmeye bile tenezzül etmem... istanbuldada bir servis varsa altunizade arkastır benim gözümde. adamlar kapıda karşılıyorlar. bir hürmet bir hürmet :D

Altunizade Servis de Muhteşem Süleyman var.

Bide bu istanbul yolu üzerindeki opel servis varmış orası nasıl acaba giden varmı

Altunizade Servis de Muhteşem Süleyman var.

o kim abi :D
dayımın corsayı servise getirdim oraya bakım için. adamlar kapıda karşılayınca noluyoruz dedim :) arabayı aldılar naylonlamışlar koltuğu gittiler bakımı yaptılar yıkayıp geri getirdiler. çay nescafe falan baya bir ilgilenmişlerdi...
gel gelelim erpaşa arabayı ordan aldık adamlar suratınıza bakmıyorlar. anahtar kilit sistemini değiştirdik kaskoyla servisin arasında mekik dokudum. kapıyı boyadılar silikon yapmış onu düzelttirmek için 2 kere servise gittim geldim.
velhasıl altunizade candır benim gözümde...:)

Geri