Ben böyle saçmalık görmedim

abim al bi takım bosch silecek 30 lira sinirini bozduğuna değmez

alın japonuda göreyim sizi. toyota harbiden çok iyi göz boyadı. o airbag firması çağırdı bütün japon araçlarını. toyota çağırmadı yani. yağ eksiltme gibi hayati bir durum için çağırma yapmayan firmadan kimse birşey beklemesin. d4d yağ eksilten toyotacılarla bir konuşun toyota memnuniyetini :D
ayrıca silecek gibi baskı balata gibi kullanıma bağlı parçalar garantiye girmez. silecek denilen parça güneşte özelliğini kaybeder. kuru kuru çalışırsa lastiği özelliğini kaybeder. yani 20 liralık muz silecek için servise gitmeye bile tenezzül etmem... istanbuldada bir servis varsa altunizade arkastır benim gözümde. adamlar kapıda karşılıyorlar. bir hürmet bir hürmet :D

sonra her yıl 20 lira bayılıp silecek yenilersin...

ben sileceklerimi çok kullanırım. ucuz olsun şekil olsun diye aldığım silecek bana 1 ay anca dayanabildi sonra gidip biraz fazla para bayıldım idare eder birşey aldım.

zamanında 100 euro gibi bir rakama silecek almıştık ve 5 yıl boyunca lastiği sertleşmemişti ağır karasal iklim koşullarında bile. sonra aracı sattık ne oldu silecekler bilmiyorum.

bende biraz psikopatlık vardır. küçük parçaları özellikle incelerim bir araç alacağım zaman. neler gördük neler.... adamlar aracın lastiklerini değiştirip 1-2 yaşında lastik takıyorlar. haa kullanılmamış lastik ama sonuçta hamuru sertleşmiş. orjinal silecekler 6 ayda hiç bir şekilde yıpranmaz. arkadasın anlatışına göre silecek lastikleri sertleşmiş bu da demek oluyor ki lastikler baya beklemiş.

Kaliteli silecek almak en mantıklısı, Bosch kullandım, gayette memnundum.

sonra her yıl 20 lira bayılıp silecek yenilersin...

ben sileceklerimi çok kullanırım. ucuz olsun şekil olsun diye aldığım silecek bana 1 ay anca dayanabildi sonra gidip biraz fazla para bayıldım idare eder birşey aldım.

zamanında 100 euro gibi bir rakama silecek almıştık ve 5 yıl boyunca lastiği sertleşmemişti ağır karasal iklim koşullarında bile. sonra aracı sattık ne oldu silecekler bilmiyorum.

bende biraz psikopatlık vardır. küçük parçaları özellikle incelerim bir araç alacağım zaman. neler gördük neler.... adamlar aracın lastiklerini değiştirip 1-2 yaşında lastik takıyorlar. haa kullanılmamış lastik ama sonuçta hamuru sertleşmiş. orjinal silecekler 6 ayda hiç bir şekilde yıpranmaz. arkadasın anlatışına göre silecek lastikleri sertleşmiş bu da demek oluyor ki lastikler baya beklemiş.
abi allah için 100 euro verilirmi sileceğe ben vermem :D neden ?
zaten max bir arabaya 4 bilemedin 5 sene bineriz. 20 tl aldığım silecekler 5 ay oldu hala iyi yanlız yolcu tarafı iz bırakıyordu babamda ortasından bastırmış oda düzeldi diyor :) yani ortalama senede 2 tane silecek değiştirsem 40 tl.
5*40= 200 tl. abi senin aldığın sileceklerden ucuza gelmiş oluyor :D hem devamlı yeni sileceğim oluyor :)

Ya arkadaşlar burada önemli olan silecek değil... burada önemli olan firmanın malına sahip çıkmaması bir silecek için bu kadar sorun yaşanır ise yarın başka bir gün daha büyük bir arıza da ne olur sizce?

abi allah için 100 euro verilirmi sileceğe ben vermem :D neden ?
zaten max bir arabaya 4 bilemedin 5 sene bineriz. 20 tl aldığım silecekler 5 ay oldu hala iyi yanlız yolcu tarafı iz bırakıyordu babamda ortasından bastırmış oda düzeldi diyor :) yani ortalama senede 2 tane silecek değiştirsem 40 tl.
5*40= 200 tl. abi senin aldığın sileceklerden ucuza gelmiş oluyor :D hem devamlı yeni sileceğim oluyor :)

-20 derecenin altında sileceklerin parçalandımı anlarsın ne demek istediğimi... ;)

yetkili servise elini verirsin kolunu kaparlar... malesef durum bu...
6 ay da silecek değişiyorsa motorun da her yıl rektefiye olması lazım :D

Altı ay kullanmışsınız,burda hangi marka olsa değişmez...kışın buzlu camı mı sildin kazıttın yoksa kuru kuru tozu mu süpürsün nereden bileceğim? yada sök tanıdığınla değiş getir...
silecek helede 6 ay sonra hiç bir otomobil servisi değişmez

Doğru söze ne denirse o işte :)

Hayret ve gayret ile konuyu okudum servise hak vermiş bulunmaktayım...çalışanı olsanız servisin aldığınız cevabı siz söylerdiniz.

Geri