Ben bir askere gidip geleyim )))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5 sayfalık şafak sayma konusu mu olur ya...! Samet'e ayıp...! :D

bende samete ayip olmasin diye ugrasiyom.
4gun daha asker.
sonra moskovada goreve devam :):)

burdurdayım şimdi tanısaydım uğrardım kaan abinin yanınada tanımyıorum resminide hiç görmedimki gideyim oda tanımaz zaten ama opelim net ailesi sonuçta :) burası babam yaşında askerlerle kaynıyo acayip oldum otobüsten indikten sonra :) 21 gün askerlik yapıyolar bide çarşıya çıkıyolar :D ALLAH bilir çift çarşıları vardır bu hafta :D

son 3 gün. Alper Kaan Gülkoku tanımana gerek yok ismiyle çağırtsan gelir çokta mutlu olur. İllada resim dersen onuda gönderirim :D
Ama zaten son 3 Gün :D

Son 2 gün :D

son 3 gün. Alper Kaan Gülkoku tanımana gerek yok ismiyle çağırtsan gelir çokta mutlu olur. İllada resim dersen onuda gönderirim :D
Ama zaten son 3 Gün :D

geç kaldık :S erken olsaydı keşke giderdim çarşıdaydı askerlerin hepsi geçen hafta yemin törenleri olmuş bu haftada çarşıya çıkmışlar :) neyse artık olmadı kardeşim öğrenci burdurda onu ziyarete gitmiştim kaan abiyide görseydik iyi olurdu ama olmadı şafakda kalmadı zaten bitirdi :)

Bırakın ya..!! Ben Oynamıyorum..! 21 gün askerlik mi olurmuş ya...! Aha bitti işte..! Biz niye 15 ay yaptık hemde üniversite mezunuyken..İntihara sürüklenicem...Giden 15 ay'ıma yanarım.. :D

Adam yarın bir erkeğin hayatındaki en önemli sözlerden birini söyleyecek "şafak doğan güneş" :D

Eveeet, şimdi ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ demenin tam zamanı, ne diyelim geçiş olsun, Hayırlı Teskereler, Kaana bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum

Ben konuyu göresiye kadar Kaan abinin askerliği bitmiş Hayırlı Teskereler bile diyemedim :o neyse geçmiş olsun :) :D :D :D

Geri