Ben bir askere gidip geleyim )))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biz eğirdir dağlarında 550 gün sen burdurda 21 gün ne diyeyim allah kolaylık versin....:)

sen eğridir dağlarında ya biz napalım karsın -20 den yukarıya çıkmadığı yani ısınmadığı buz gibi havalarında çadırda yatmalar kanpetde uyumalar denetlemeler tatbikatlar ahh ahh toptepenin akbabanın dili olsada konuşsa karsta askerlik yapanlar bilir toptepeyi akbabayı çenem donmuştu bi kere nöbetçi onbaşıydım nöbetçileri götürdüm gelirken dondu koğuşa girer girmez elimi ısıtım ovaladım kendime öyle gelmiştim :)

Hayirli tatiller.

Ben yemin törenim 24 gün sora yapmistim
21 gün gecer gider. Malesef 16 ay Astegmen olarak görev yaptigim icin, 21 güne askerlikten sayamiyorum.
Ama oranin ortamini görmek bile güzel. herkes 15 ay askerlik yapicak diye bisey yok, herkez cepheye gitcek diye bisey yok.

Hayirli Teskereler

sen eğridir dağlarında ya biz napalım karsın -20 den yukarıya çıkmadığı yani ısınmadığı buz gibi havalarında çadırda yatmalar kanpetde uyumalar denetlemeler tatbikatlar ahh ahh toptepenin akbabanın dili olsada konuşsa karsta askerlik yapanlar bilir toptepeyi akbabayı çenem donmuştu bi kere nöbetçi onbaşıydım nöbetçileri götürdüm gelirken dondu koğuşa girer girmez elimi ısıtım ovaladım kendime öyle gelmiştim :)
ek-kulak falan neyse de kirpik donunca insan gözünü açamıyodu ya

Bi gün vurdum tekmeyi, girdim tugay komutanının odasına...!! Yeter ya !!...dedim... :)

hayurlı teskereler :D 21 gün hmen geçeer

O ne dedi abi. Yoksa hiç konuşmadı da Elleri mi konuştu :D

bunu oda boşken yapmış :D odayı temizlemeye yolladıkları esnada :D

Aslında ben bu konuya yarına kadar mesaj yazmayacaktım. kankam askere gitmiş bana gün saymak düşer :D yarın başlayacam 21den geri saymaya. Allahtan sadece 21 gün :D fazlasını bende sayamazdım :D:D:D

herkesin askerliği kendine göre zordur tabii sen daha yeni gelmiş sayılırsın ben 1988,de askerdeydim oradaki zorluğu ise ancak oradaki eğitimi alan bilir bizim zamanımızda eğitim denince akla kayseri hava indirme eğirdir dağ kom.ve bolu gelirdi soğuktan bahsedeceksek nöbette 5dk aynı yerde durduğunda yere yapışan botlarını çıkaramadan çorapla koğuşa gelen arkadaşlarımızda vardı.

isparta egirdirmi? Sivriye de Davraza da cikmisindir sen simdi :)

evet çıktım oraya taner üstünden çok geçti artık hayal meyal hatırlıyorum ama şimdi gönderseler yine giderim çok güzel günlerdi

hayirli tezkereler..

Geri