abi haklısın ama dökük bir makina şahin bile olsa adama kök söktürür, bence opelin özellikle eski modelleri bakımlıysa şayet hiç üzmüyor.Temiz bir Vectra B tadından yenmez, ama dökükse sahibini dünyaya geldiğine bin pişman eder.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi haklısın ama dökük bir makina şahin bile olsa adama kök söktürür, bence opelin özellikle eski modelleri bakımlıysa şayet hiç üzmüyor.Temiz bir Vectra B tadından yenmez, ama dökükse sahibini dünyaya geldiğine bin pişman eder.
bende de 97 model 1.6 var lpg taktırmıştım yakın zamanda.valla her gün 100 km yol yapıyorum okula git gel sağolsun para da kazandırıyo yakıttan da çok tasarruf ettim.birisinin dediği gibi virajlarda manyak güvenli savrulma sıfır.ama 2000 motorunu ben almam.çünkü sürüş zevki ne kadar da çok olsa bak:
benim vergim yılda 100+100=200 ancak 2000 motorun vergisi 225+225=450..bunlar az paralar değil özelliği çok ve arıza çıkarabilme şansı da çok.yine de sen bilirsin ancak 13500 uygun diyebilirim.burda 97 model 120 binde 2000 cd yi 14000 e veriyor bi adam
Doğrudur 99un hepsındemı var ?? yoksa opsıyonelmı ?
o araba 10 binden fazla etmez..