Ben Astraları sağlam bilirdim..

Her halükarda pertdiz.

Nascarda ve formuladaki araç kazlarına lütfen bir bakın. 200 lerin üzerinde herifer duvarlara tosluyor, takla atıyor da yürüyerek uzaklaşıyorlar. Yapmayın yahu, eğer firmalar paraya kıysa sende o parayı versen güvenliğe, Allah kısmet ederse bak nasıl canlı çıkıyon içinden. Yinede Allah dümanımın başına vermesin böyle bir kaza.

tamamen bilinsizce bir yorum yapmışsınız. örnek verdiğiniz araçlar büyük ar-ge çalışmalarının ürünü. 100 binlerce dolar. nascarda olan güvenlik kafesi normal araçlarda olsa arabaya binemezsiniz. onların kapıdan bindiğinimi sanıyosunuz. camdan biniyorlar. acayip bir güvenlik kafesi ve 6-8 noktadan bağlı emniyet kemerleri, tulumları ve kaskları var. normal araçlardaki 3 noktalı emniyet kemerleri ile karşılaştırılamazlar bile.

araç ne olursa olsun piyasadaki hiçbir araç bundan farklı bi sonuç almazdı.

Tabi en önemli etkenlerden biri de çarpma şekli ve açısı. Bunu unutmamak gerek.

Son düzenleme:
ibre 160 ta kaldıgı için hız o şekilde belirtilmiş bence. belkide vatandaş frene asıldı ve ibreyi 160a kadar indirdi ve güm? hız belki 190-200 dü?

her ne olursa olsun 120 i aştıktan sonra can riski artıyor. yemişim arabanın sağlamlığını. göze alıyorsak basalım yoksa ya araba saglamdı degildi falan, kimse opeli wv yi volvoyu bmw yi suçlamaz. giden de can olur.

Araç astra değil corsa galiba..

FDEB73991BEC431AAC3EF2BAAE6EDF12.jpg

F0E8D56C99A54F28BB9108884646AA00.jpg

Son düzenleme:
Nascarda ve formuladaki araç kazlarına lütfen bir bakın. 200 lerin üzerinde herifer duvarlara tosluyor, takla atıyor da yürüyerek uzaklaşıyorlar. Yapmayın yahu, eğer firmalar paraya kıysa sende o parayı versen güvenliğe, Allah kısmet ederse bak nasıl canlı çıkıyon içinden. Yinede Allah dümanımın başına vermesin böyle bir kaza.
alın size bmw 80 le giderken kaza yapmış alın kaliteyi

bende turank a katılıyorum.200 ü rahatça vurur astra 1.6 lar hızı daha yüksek olabilir.ama harbiden feci parçalanmış araba.çok yazık.hız dan bu yüzden nefret ediyorum.bana heyecan da vermiyo.iyiki de vermiyo...

Yaa bira mantıklı olun 80 le bu araba bu hale gelirmi..

bu durumda düşen motoru alıp gidecen :):) hangi araba saglam ki osaglam olsun

Geri