Ben Astraları sağlam bilirdim..

Yanılmıyorsam kadran 170 te.Çok kötü bir kaza olmuş.Allah düşmanımın başına vermesin.O süratte hiçbir aracın şansı olmaz...

nasıl bi sağlamlık arıyosunuz ki :confused:
blok çelikten bi araba yapsalar o şiddetle çarpmada yine içinden canlı çıkmak kolay olmaz

Hiç parcalanmacak bır madden yapsalar bu seferde iç kanamadan ınsanlar ölür :)
nasıl bi sağlamlık arıyosunuz ki :confused:
blok çelikten bi araba yapsalar o şiddetle çarpmada yine içinden canlı çıkmak kolay olmaz

yok zaten aracları kazada parcalansın enerjiyi emsin diye yapıyolar ne bilim ben bu kadarını tahmin etmiodum ondan biraz sok oldum acıkcası ilk haberi gordugumde sirket aracını bakıma gotururken deyince renault symbol fln demiştim kendi aracımı gorunce pek kabullenemedimde diyebilirim

isterse mercedesle çarpsın bişey değişmez....istediği kadar 5 yıldız alsın 90kmden sonra yıldızlar bi işe yaramıyor

tabi insanın kendı aracının o hale gelebılıcek olmasını kabullenemıyor...aman arkadaslar yavas kullanalım belkı kazayı yapan adam 170le degılde 90la gıtseydı kurtulurdu, kaza kadar kötü birşey görmedim, kaza anında hıcbır pısmanlık fayda etmıyor ölumle burun burune gelıyor insan :(

Nascarda ve formuladaki araç kazlarına lütfen bir bakın. 200 lerin üzerinde herifer duvarlara tosluyor, takla atıyor da yürüyerek uzaklaşıyorlar. Yapmayın yahu, eğer firmalar paraya kıysa sende o parayı versen güvenliğe, Allah kısmet ederse bak nasıl canlı çıkıyon içinden. Yinede Allah dümanımın başına vermesin böyle bir kaza.

Nascarda ve formuladaki araç kazlarına lütfen bir bakın. 200 lerin üzerinde herifer duvarlara tosluyor, takla atıyor da yürüyerek uzaklaşıyorlar. Yapmayın yahu, eğer firmalar paraya kıysa sende o parayı versen güvenliğe, Allah kısmet ederse bak nasıl canlı çıkıyon içinden. Yinede Allah dümanımın başına vermesin böyle bir kaza.

Rolls royce 200 kmH kaza yapılsa içinden cıkan kişinin saglam cıkagına inanıyor musunuz ?

200kmh ile Rolls royce araçları bile yapsa sonuç değişir ama bi hayli yine ağır olur şimdi astrayı kötülemiyelim sonuçta 160kmh hız. Fiyatını kat kat hak eden bir araç.

Rolls royce kaza hele bu hızda çanlı çıkmanız imkansız. Ben anlatamadım herhalede, araçta kullanılan malzemelerin sert olmasından ziyade darbeyi emecek yeteneğe sahip olması ve önemlisi kabin güvenliğidir. Benim anlatmak istediğim kabin güvenliği kullandığımız araçlarda sıfır. Sen ne kadar hava yastığı yaparsan yap kabinin gelen darbeyi absorde edememesi halinde içerden sağlam çıkamazsınız. İstersen on hava yastığı olsun yine bir şey değişmez. Aşağıdaki araç kabin sağlam kalmış ama hava yastığı açılmamış. Biri eksik olsa sonuç böyle olur.

Ekli dosyalar

• hyundai_genesis_coupe_1[1].webp
    hyundai_genesis_coupe_1[1].webp
    36 KB · Görüntüleme: 140
  • hyundai_genesis_coupe_2[1].webp
    hyundai_genesis_coupe_2[1].webp
    20.7 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleme:
Geri