Ben Astraları sağlam bilirdim..

Astra Maniaa

Bölüm Sorumlusu
Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar bugun televizyonda görmüşsünüzdür bi kaza yaşanmış aracın astra h hb olduğunu fark ettim videoda 150la yapılan kazada araba tanınmaz hale gelmiş şöför hayatını kaybetmiş motor yolun karşısına uçmuş fotorafları inceleyince yıllardır sağlam bildiğim arabanın bu kadar dağılmasına anlam veremedim

Ayrıntılar:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15017326.asp

LiveImages%5CFoto%20Haber%5C801%5C%C3%87anakkale%27de%20feci%20kaza%5CA14121521.jpg

LiveImages%5CFoto%20Haber%5C801%5C%C3%87anakkale%27de%20feci%20kaza%5CA14121606.jpg

LiveImages%5CFoto%20Haber%5C801%5C%C3%87anakkale%27de%20feci%20kaza%5CA14121708.jpg

Son düzenleme:
bu sağlamlık ölçütü olamaz. 160 kmh ile hangi araç çarparsa çarpsın sonuç bundan farksız olmaz.

160la kayayı at kayada parçalanır

bu sağlamlık ölçütü olamaz. 160 kmh ile hangi araç çarparsa çarpsın sonuç bundan farksız olmaz.

+1 katılıyorum..

160 km hız, hiç hafife alıncak bir rakam değil çarpışmalar için..

ha 160 metreden asagı dusmussun ha 160 kmh la kaza yapmıssın aynı sey sonucta dıger arabalar gıbı buda demirden bır parca normaldir ortada astranın saglam olmaması gıbı bır muhabbet olamaz..

Çok normal bence 160kmh ile Volvo çarpsın sonuç farksız olur

sen bide netteki 100 ile kaza yapan golf'u gör

Az bi hız değil ki 150

Tamam da ben 200le kaza yapan araçta gördüm önü arkası yoktu belki ama güvenlik kafesi denen sürücü bölümü anlaşılır olurdu burda herşey birbirine girmiş şimdi siz bana bi volvoyla aynı kazayı yaptığınızda aynı görüntünün ortaya çıkacağına inanmıyorum açıkçası

Son düzenleme:
Tamam da ben 200le kaza yapan araçta gördüm önü arkası yoktu belki ama güvenlik kafesi denen sürücü bölümü anlaşılır olurdu burda herşey birbirine girmiş şimdi siz bana bi volvoyla aynı kazayı yaptığınızda aynı görüntünün ortaya çıkacağına inandığınızımı söylüyorsunuz?

Valla volvo felan isim yapmıs evet saglam arabadır ama 160 km hızla denemesı bedava volvo s40 aracım vardı fazla degıl 1 sene once kadar dragos s vırajında takla attım ters düstüm oda 130la girdim vıraja arac kontrolumden cıktı direk ters döndüm tek sevındıgım nokta bayram gunuydu ve o yol hıc olmadıgı kadar bostu baskasına bırsey olmadı , herneyse o aracımda pert oldu ,kafamı sadece on cama vurdum hafıf o kadar ama aynı kazayı astrayla yapsam eger ölumcul bır darbe almassam gene saglam cıkarım ki oda Allahın ısıne kalıyor, butun arabalar ıstedıgınız kadar para verın TENEKEDİR ARKADASLAR sadece TENEKE !!!

Geri