Ben Astraları sağlam bilirdim..

ilk mesajı okuyunca konu sahibinin yaşı kaç diye merak ettim doğrusu :)
160'la çarptıktan sonra aracın ne durumda olması beklenirdi ki?
euroncap çarpışma testleri bile 60 km ile yapılıyorken 160'da bu görüntü beni şaşırtmadı:D
zaten refüje kafadan girmiş, doğal olarak aracı kesmiş, sürücü kabininde hasarın bu kadar çok olmasının sebebi bence bu. düz bir yere vursaydı bu kadar olmazdı.
bariyer ön panjurdan girip arka camdan çıkan R8'de var, o zaman R8'de mi sağlam değil.

Astra ile 200.000 liralık bir aracın sağlamlığı eşit olması beklenemez. Tofaş kullanıcısının aracında Opel sağlamlığı araması gibi birşey bu :) ne kadar ekmek o kadar köfte.
motorun kopması da kötü birşey değil, firmalar zaten bunu istiyor. çarpışma anında kopmayıp motoru kucağınızda bulmanız daha mı iyi olur?

fifth gear videosunu ekleyecektim ama zaten eklenmiş, bende bunu ekleyim bari. göstergeye dikkat

21j2jnn.jpg

2j3k8c3.jpg

301k7tg.jpg

34eu5mt.jpg

2802u61.jpg

eqd0dt.jpg

14lm54i.jpg

2vbvlvo.jpg

14o8tvk.jpg

20rwabq.jpg

5xq3d4.jpg

s47wvb.jpg

yine böyle 5-10 parçaya dağılmış e60 vardı, bulursam onuda eklerim :)

iyi pestil olmus

Astra'nın kadranın 160km kalması 160km gittiği anlamına mı geliyor.

Analog olsada digital olarak çalışıyor kadran kaza anında o konumda kalmış olabilir.

Araba carpışma(GÜVENLİK) testlerini markalar bile kac km ile test ettiğini bir araştırmanı tavsiye ederim..

ohızda hiçbir aracın şansı yok 90 la kaza yapan araç perte çıkıor

...

Bir arkadaşımızın da zamanında dediği gibi gaz pedalına sevgilimizmiş gibi davranırsak sanırım hiç sorun kalmayacak. Kabinde sağlam kalmak isteyen Ferrari alsın diyeceğim ama o bile esprilere konu olmuş:

426,359 EURO kalansız olarak 2'ye nasıl bölünür?
Aha cevap:
88584ij3.jpg

Uzun lafın kısası önce tedbir, sonra dua...

170 le yapılmış bir kaza araç marka model ne olursa olsun herzaman ölüm riski taşır insanlar yolda düşüp kafalarını kaldırıma vurup ölüyorlar 170 le o jilet gibi bariyere vurusan hiç yaşayamassın kazanın olduğu yerden defalarca geçtim biraz ilerde ekşi opel servisi var ve o yol çok tehlikelidir şakaya gelmez

konu kapansın bu muhabbet uzar gider ...

Geri