ben amcam ve meşhuur 1.3 corsam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiç trafiğe çıkmadım yani benim trafik dediğim bildiğin mahalle asfalt yolu 10 dakikada 1 araba geçiyor yoksa trafik ışıklarının olduğu caddeler gibi yerlerde olmadım olmamda ehliyetim olmayana dek.Beni diğer gençlerle karıştırmayın efendim

Yok karıştırmak değil bu.Bak sende öğretmen lisesi öğrencisisin.Ben öğretmenim ve bunları söylemek benim görevim...

Sana hak veriyorum. Çok seviyorsun kullanmayı. Türkiye'de ehliyetsiz araba kullanan çok fazla insan var. Şehirlerarası, şehiriçi hiç farketmez. Kaptırmış olanlar, el konulmuş olanlar veya hiç almamış olanlar. Müziğini sonlaya sonlaya geziyorlar. Çoğunu polis çevirse bir şekilde halleder ne olacak!

Sana tavsiyem kesinlikle kullanmaman şehirlerde. Yani en ufak bir şeyde sen suçlusun ve senin değil, araç sahibinin başı yanar. Vicdani olarakta senin tabi. Kullanacaksan köyde, tarlada, köy yollarında falan kullan. Şahsen ben babamdan öyle yerlerde alırdım.

Önceki konundada söyledim şimdide söylüyorum ehliyetini bekle ve ondan sonra öğren önüme bayanla çocuk çıktı demişsin ya onlara vursaydın o zaman o vicdan azabıyla nasıl yaşıcaktın yada bunun hesabını nasıl ödücektin.

Hayat hızlı ve öfkeli filmlerinden ibaret değildir unutma madalyonun birde arka yüzü vardır ve onun cezasını ödemeye ne senin nede amcanın gücü yetebilir ateş düştüğü yeri yakar çünkü.

Diğer bir konuda kişilere hitap etmen bu forumun yaşı senin yaş ortalamandan ibaret değil sadece burada 50 yaşında abilerimizde var senin gibi 15 yaşında kardeşlerimizde var burdaki hiç kimse senin asker arkadaşın değil umarım anlaşılmışımdır.

Harfi harfine katılıyorum Kanka ;) Daha öncede hitap konusunda dayanamayıp yazmıstım arkadasımıza..Mesaj yazarken ekranda herkesin yaşı vs. yazıyor(ben ayarlayamasamda henüz) buna bakmak zor değil..Biriyle mesajda tartışıyo bile olsam abi veya siz diye konusurum..

Araba kullanma konusuna gelince tabiiki hevestir her genç kullanmak ister.Bende kullanıyorum ama çok dikkatli ve sokakta ;)

gOkO hocam msn atar mısınız pm ile ?

mutlaka eksiklerim olacaktır zaten biz gençlere sizler öğreteceksiniz nasıl hitap edeceğimizi nerelerde konusacağımızı.

meşhuur corsam başlığı ise forumda ilk üye olduğum zamanlar bir şaka konusu olmuştur ondan dolayıdır.

Hayatımda her zaman soğuk kanlıyımdır ki trafik diyorum ama sürdüğüm yerden araba 10 dakikada bir geçiyor o anlamda yoksa bende sürekli dur kalk yapamam o kadar tecrübem yok.

emin olun hitaplarımda kötü bir niyetim yok.

Üstüne arabayı kırar kaza yaptırırım diyen arkadaşa soruyorum madem o kadar trafiği savunuyorsunuz neden bir insanı kaza yaptırasınız ki ? siz acemiyken trafiğe çıkmadınız mı hiç ? ( ki benim olduğum yerde öyle trafikte yok ) lütfen anlayış gösterin

hayatım boyunca çok soğukkanlı davrandım üstüme kırsaydınız kaçmazdım :) ki daha öncede oldu.

bir de kaderaniz abicim bende öğretmen lisesinde okuyorum pm ile msn bırakabilirseniz sevinirim

Herkese iyi forumlar selametle

Sen kendini acemi olarak mı görüyosun ? Bence sen nesin biliyomusun;

Sen,trafikte diğer insanların hayatını hiçe sayan birisisin.

Dikkat et,canın yanmasın! Araba sürmek elbet zevklidir ama başkalarına zarar vermedikçe.. ;)

Senin zevkin,kahkahan. Başkasının üzüntüsü,göz yaşı olacaksa yerim öyle zevki. Bide hâlâ kalkmış burada özür dileyeceğine cevap veriyorsun,biz ne dersek diyelim boş. Bak benimde ehliyetim yok ama bir kere kalkıpta 'keyfimden' trafiğe çıkmadım,çıkmamda! Araba sürmek zor birşey değil,zor olan 'bilinçli' bir şekilde araba sürebilmek. Böyle gençler oldukça yollarımız daha çoook kana bulanır..

Sen kendini acemi olarak mı görüyosun ? Bence sen nesin biliyomusun;

Sen,trafikte diğer insanların hayatını hiçe sayan birisisin.

Dikkat et,canın yanmasın! Araba sürmek elbet zevklidir ama başkalarına zarar vermedikçe.. ;)

Senin zevkin,kahkahan. Başkasının üzüntüsü,göz yaşı olacaksa yerim öyle zevki. Bide hâlâ kalkmış burada özür dileyeceğine cevap veriyorsun,biz ne dersek diyelim boş. Bak benimde ehliyetim yok ama bir kere kalkıpta 'keyfimden' trafiğe çıkmadım,çıkmamda! Araba sürmek zor birşey değil,zor olan 'bilinçli' bir şekilde araba sürebilmek. Böyle gençler oldukça yollarımız daha çoook kana bulanır..

aaaa yeter artık ama ben 2 saattir kendimi paralıyorum burda abicim ben o gençlerden değilim diye ama suç o son ses müzik açıpta hız yapan gençlere arabayı verende ben onlardan değilim sırf borcu var diye çoğu zaman anahtarı veriyorlar sürmüyorum çarparım vururum diye neden bu kadar senaryo üretiyorsunuz bir insan öldürmenin zevk mi olduğunu söyledim de mi bu kadar kızdınız :cry::cry:

ehliyetsiz araba kullanma hakkinda söyleyeceklerim belki aci gelecek ama..su ülkede bir gurbetci olarak temelli dönüs yaptim ve trafik kurali bilen ve kurallara uyan insan cok az gördüm...direksion basina gecen herkez bir canavar olmus..hayatimda kaza yapmadim ehliyet almadan araba kullanmadim...kaza dediklerinde ne kadar kacsamda bana vuran 5 kazam oldu. suclu ben degildim.. 29 senelik söförüm övünmuyorum. ama sunu söylerim bir insan cani o kadar ucuz degil..ara sokaklarda almanyada ne ögrendim ise onu sürerim buda 30km... caddelerde dikkatli kullanirim...Allah'dan her daim istedigim bir insanin canina mal olacak kaza göstermemesi..Allah katinda en büyük günah bir cana kiymaktir hele bir müslümanin..kasten adam öldürmeye girer..ve cezasi ilelebet cehennem..belki bu yazdiklarima kizan olacak...lakin ehliyetsiz ve hizli araba kullanmak elinde bicakla sokakda kosturmaya benzer...sen diyemezsin ya adam geldi carpti...bilmiyorum anlatabildimmi..ogullarim var onlarda baba diyor..lakin önce ehliyet diyorum...sana diyecegimde sabret yasin gelsin ehliyetini al..ondan sonra dikkatli kulanmak...belki kafanizi sisirdim ama bir müslüman olarak diger insanlara olan haklari gözardi edemeyiz..ve sana burda iyi ara sokaklarda sür diyemem..sende baba olacaksin..mazallah gelip biri senin cocuguna carpsa ne yapacaksin??? sigorta kabul etmez..paran varmi?? veya o cani geri verebilecekmisin..ya ahiret??? benim bir uzaktan tanidigim var galerici..komsusunun oglu araba istemis..ve o gece 5 cocuk can verdi....arabayi verdigimi??? yüzbinleri bulan cezayami??? yoksa 5 gencemi üzülsün..bir rica ve kalp kirilmamasinin maliyeti....

herseyın zamanı var bekle bos alanlarda baglarda bahçelerde tarlalarda gıt gazla ama trafık şaka değildir bir anlık hata herseyın sonu olbılır....

Fırat, debelenme, yoksa bu siteden de bu saçma merakın ve hitaptaki üslup tarzın yüzünden atılacaksın...burda bari doğru dur. milleti şu ciddi ortamda yok yere meşgul etme.

herseyın zamanı var bekle bos alanlarda baglarda bahçelerde tarlalarda gıt gazla ama trafık şaka değildir bir anlık hata herseyın sonu olbılır....
+1
ben mesela boş alanlarda kullanıyorum babamın yanında en iyisi ne karşıdaki kişinin canı yansın nede benim vicdanım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri