belgrad ormanlarına nasıl gidilir....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emiiir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emiiir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar size küçük bir sorum vardı...

arkadaşlarla belgrad ormanlarına özel arabamızla gitmek istiyoruz.ama hiçbirimiz istanbullu değiliz bize bakırköyden e5 üzerinden başlayarak bu yolu tarif edebilecek bir yiğit arıyorum :)

piknik sezonu da geliyo...bu arada bildiğiniz başka güzel piknik yerleri de varsa önerilerinizi ve tabiki onlarla ilgili yol tariflerinizi de alabilirm...

maalesef istanbulda doğal bi alan kolay bulunmuyo.

GÜZEL İZMİR im......
teşekkürler

dümdüz bas gel topkapıya.. sağında vatan bilgisayar falan kalcak geçcen oralarıda.. kadıköy ankara istikametinden devam edicen.. mecidiyeköy kadıköy ankara yönünde kal, (bayrampaşa otogar deil) mecidiyeköy istikametinde giderken haliç köprüsünü falan geçmiş olcaksınız ve dümdüz bascaksınız ,sağa doğru okmeydanı mecidiyeköy falan girişleri var hepsini geçiceksiniz oralara girmiyceksiniz.. en son köprüden önce son çıkış diye ikazıda görünce( he bu arada sağınızda ali samiyen stadı olcak) sağa doğru dönceksiniz.. arabanın kafasını sağa doğru verdiğiniz anda dikkatli olun.. orda yol ikiye ayrılıo sağ taraf beşiktaşa gider sol taraf sarıyere.. siz sağa dönerken solda kalınki sarıyer istikametine dönebilesiniz çünkü biraz sakat bi yerdir sonra taklaya gelmeyin:) sonra dümdüz sarıyer istikameti devam edin bu sırada levent 4.levent ve maslak itü kampüsünden geçceksiniz.. sağınızda itü varken az ilerde yol ikiye ayrılcak sol taraf sarıyer sağ taraf istinye emirgan.. siz sarıyer istikametinden devam edin.. sonra sarıyere gitmeden soldan bi yerden girilio ama onuda sorarsınız artık.. en kötü sarıyere gider börek yerseniz:D bu arada bakırköyden bi 30 35 km çeker tahminim..

sarıyer istikametine dewam et solunda parkorman kalıcak onu da geç 500 m falan sanırım eskiden direk sola giriş wardı kilyos girişi o biraz aşağıdan alt geçitti sanırım ama dönemeçte olabilir tam hatırlamıyorum neyse işte kilyos tabelasını gör o tabela ne gösteriyosa o tarafa git orman yola giricen zaten dümdüz git ondan sonra ister istemez belgrada ulaşmış olursun :D

aynen öle gzl izmirim benim :)

Ben toparlayım.. Bakırköy'den E-5 üzerinde 1. Köprü (Boğaziçi köprüsü) gider gibi dümdüz devam edin. Köprüden önce son çıkış//Beşiktaş-Sarıyer tabelalarını görene kadar E-5'te kalın. Beşiktaş-Sarıyer tabelasından çıkıp, Sarıyer istikametine (sola) doğru devam edin. Gene hiç bir yere sapmadan dümdüz devam edin, yolda kalın. Levent'i geçtikten sonra sırasıyla HArp Akademilerini (sağınızda kalacak) ve metro inşaatını geçtikten sonra yolun solundan devam edin, yani Anayolda kalın, sağınızda Işık Lisesi ve Üniversitesi kalacak, dümdüz devam edin, yaklaşık 2-3 km sonra solda Park Orman girişini göreceksiniz sola doğru, onu da geçin, hemen sonra sola doğru Kilyos tabelası vardır sola doğru. Oradan girin. O yol zaten sizi Belgrad Ormanlarına çıkartıyor, tabelalar ve etraftaki plastik top satıcılarından falan da anlarsınız zaten.

çok sağolun arkadaşlar....

gözümde canlandırdım iyi oldu..hayır bi de yolu biliyomuş gibi arkadaşlara sizi götürürüm falan demiştim. neyseki opelim.net e üye olduğum bilmiyolar:)

kilyos girişi değişti arkadaşlar direk sola girilmiyo eskidendi o şimdi biraz aşağıdan ya alt geçitti yada yol u dönüşü gibi bişey oluyo tam hatırlamıyorum gidicek diğer yolu bilen arkaşalara ufak bilgi olarak bunuda vereyim

Hmmm, haklı olabilirsin Gürkan, ben de bayağıdır gitmiyorum Belgrad'a. Eğer sola giriş kapandıysa ileriden U yapıp (hala duruyorsa bir U dönüşü vardı sanırım), ters istikamette Kilyos tabelasından sağa girilmesi gerekecek..

aynen öyle bir ay önce falan kilyosa gitmiştim ozaman gördüm zaten geçen sene inşaat vardı aşağıda

Geri