28 Eyl 2009 #11 Kunteper Canavarı Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 1 Ağu 2006 Mesajlar 5,146 Tepkime puanı 0 Puanları 0 by_corsa' Alıntı: elinde silah olacakta, mermi olmaz emin ol hayırlı teskereler şimdiden Genişletmek için tıkla ...
by_corsa' Alıntı: elinde silah olacakta, mermi olmaz emin ol hayırlı teskereler şimdiden Genişletmek için tıkla ...
28 Eyl 2009 #12 ~~NEO~~ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Ağu 2007 Mesajlar 2,417 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Kaanka' Alıntı: Bunalimdayim, ustume gelmeyin zaten 3 gun sonra elimde silahta olacak, hakkinizda kotu olabilir ! Genişletmek için tıkla ... Hesaba katmadığın bişi var abi...! My name is Neo.. O mermileri çerez diye yiyorum ben...
Kaanka' Alıntı: Bunalimdayim, ustume gelmeyin zaten 3 gun sonra elimde silahta olacak, hakkinizda kotu olabilir ! Genişletmek için tıkla ... Hesaba katmadığın bişi var abi...! My name is Neo.. O mermileri çerez diye yiyorum ben...
28 Eyl 2009 #13 Kaanka Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Tem 2007 Mesajlar 1,838 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 51 BY_Corsa' Alıntı: Elinde silah olacakta, mermi olmaz emin ol Hayэrlэ teskereler юimdiden Genişletmek için tıkla ... Nasil yani ? Ben simdi o kadar parayi bosunami verdim ? Tur operatoru 21 gunluk tatilde atis talimi ,spor gibi eglencelerinde oldugunu soylemisti !
BY_Corsa' Alıntı: Elinde silah olacakta, mermi olmaz emin ol Hayэrlэ teskereler юimdiden Genişletmek için tıkla ... Nasil yani ? Ben simdi o kadar parayi bosunami verdim ? Tur operatoru 21 gunluk tatilde atis talimi ,spor gibi eglencelerinde oldugunu soylemisti !
28 Eyl 2009 #14 mustafagokay Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Tem 2006 Mesajlar 1,119 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 42 Kaanka' Alıntı: Nasil yani ? Ben simdi o kadar parayi bosunami verdim ? Tur operatoru 21 gunluk tatilde atis talimi ,spor gibi eglencelerinde oldugunu soylemisti ! Genişletmek için tıkla ... Atış talimi dediği, 25 metreye 3 tane atış yapacaksın o dur yani... Tüfeği vermelerinin asıl nedeni, spor aktivitelerinde tüfekli hareketleri öğrenebilmen olacak... Hayırlısı olsun... ALLAH tüm askerlerimizi korusun, hepsine en kısa sürede tezkerelerini alıp gelmeyi nasip etsin...
Kaanka' Alıntı: Nasil yani ? Ben simdi o kadar parayi bosunami verdim ? Tur operatoru 21 gunluk tatilde atis talimi ,spor gibi eglencelerinde oldugunu soylemisti ! Genişletmek için tıkla ... Atış talimi dediği, 25 metreye 3 tane atış yapacaksın o dur yani... Tüfeği vermelerinin asıl nedeni, spor aktivitelerinde tüfekli hareketleri öğrenebilmen olacak... Hayırlısı olsun... ALLAH tüm askerlerimizi korusun, hepsine en kısa sürede tezkerelerini alıp gelmeyi nasip etsin...
28 Eyl 2009 #15 ~~NEO~~ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Ağu 2007 Mesajlar 2,417 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Abi o parayı bana versen ben sana bi şarjör boşaltman için silah ayarlarım..
28 Eyl 2009 #16 Kaanka Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Tem 2007 Mesajlar 1,838 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 51 ~~NEO~~' Alıntı: Abi o parayı bana versen ben sana bi şarjör boşaltman için silah ayarlarım.. Genişletmek için tıkla ... O paraya sadece atis talimi degil, 3 haftada kari, cocuk dirdirindan , is stresinden uzak bir hayat vaat ediyorlar. Zaten en cazip kismida o ))))))
~~NEO~~' Alıntı: Abi o parayı bana versen ben sana bi şarjör boşaltman için silah ayarlarım.. Genişletmek için tıkla ... O paraya sadece atis talimi degil, 3 haftada kari, cocuk dirdirindan , is stresinden uzak bir hayat vaat ediyorlar. Zaten en cazip kismida o ))))))