Bebek Arabası Tavsiyeleriniz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ksk_corsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
inşallah dostum neden olmasın...

Koltuk olarak göz gezdiriyorum şimdiden bende ufak ufak... gözüme koala markası takıldı... baktım kumaşı yumuşaklığı baya iyiydi...

arif06 Hocam;
600 TL ye hem oto koltuğu hem yürüteç hem de bir çok ihtiyacı görülür :D ama yine de teşekkürler... o koltuk hakkaten on numara... ama baya tuzlu ;)

Koltuklar ergonomi olarak aynı tek farkları kumaşları. Terletmeyen orta kalite bir kumaşlı bir koltuk iş görür. Diğer 600 TL' lik koltuğu bir arkadaş aldı ve şuan kullanıyor öve övede bitiremiyor bende ona güvenip verdim linikini ki kaliteli birşey isterseniz diye. Dediğim gibi kumaş farkı harici hepsi aynı gibi.

Zamanında Pilsan'ın bir koltuğunu almıştım. Daha zorunluluk falan da yoktu. Kaliteli bir şey değil. Sert plastik bir şekilde giydirilmiş. Kullanılan malzeme bildiğimiz sünger. Fakat tatile çıkarken yine yanıma alayım dedim. Bizim iki numara İskenderun'dan Konya'ya kadar üstünde tatlı tatlı uyudu. İş gördü mü gördü...

hocam zaten beşik görevi görüyor o koltuklar oturan her çocuk için kaçınılmaz son = uyku :)

Pier cardin katlanabilen çocuk arabası var .kullanışlı ve çok
iyi katlanıyor

sanırım bebek arabası olarak chicco önericem , kullandıklarım ve çevremdekilerde gördüğüm kadarı ile en iyisi chicco idi.

öncelikle allah hayırlı evlat nasip etsin.1.5 ay önce aldık bizde arabamızı. chicco ve kraft için ederinden fazla para istiyorlar. en sonunda kanz'ın 2li setini aldık. alırken özellikle baston şeklinde katlanmasına dikkat ettim. hb arabada bagajda başka eşya için yer kalmıyor 2ye katlananlarda. özellikle pusetin kolay takılıp çıkması büyük avantaj sağlıyor. arabayla gidip 8-9 arabayı dememiştim :))

Geri