Bazen Karayollarına küfretmek geliyor içimden...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hi_cazz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hi_cazz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar yollarımızın durumu içler acısı. Kışın köstebek yuvası, yazın zift belası. Birde çift yol değilse vay haline. Bugün sabah büyük keyifle gökovaya yüzmeye gittik. Az önce dönüşte ise yola acayip mıcır dökmüşler. Birde inadına sadece gidiş geliş olan yola dökmüşler. Okadar özenip ben arabaların arkasına yanaşmazken. ters tarafa giden araçların taş yağmuruna maruz kaldım. VE sonuç kaputta 4 tane nokta şeklinde vuruk. tamponda taş ezikleri.:(:( içim gitti eve geldim aracıinceledim ve resmen ana avrat küfrü bastım bu kara yollarına. Hala zift üstüne mıcır döküyorlar. Tabi yaz gelince o zift ortaya çıkacak. Sonra bizim paralar elek olsun. Çok sinirliyim çok.

Arkadaşlar yollarımızın durumu içler acısı. Kışın köstebek yuvası, yazın zift belası. Birde çift yol değilse vay haline. Bugün sabah büyük keyifle gökovaya yüzmeye gittik. Az önce dönüşte ise yola acayip mıcır dökmüşler. Birde inadına sadece gidiş geliş olan yola dökmüşler. Okadar özenip ben arabaların arkasına yanaşmazken. ters tarafa giden araçların taş yağmuruna maruz kaldım. VE sonuç kaputta 4 tane nokta şeklinde vuruk. tamponda taş ezikleri.:(:( içim gitti eve geldim aracıinceledim ve resmen ana avrat küfrü bastım bu kara yollarına. Hala zift üstüne mıcır döküyorlar. Tabi yaz gelince o zift ortaya çıkacak. Sonra bizim paralar elek olsun. Çok sinirliyim çok.
hiç sorma yau 3 sene önce polo var iken bizde köyün yollarına bi el kibrit kutusu derinliğinde çakıl dökmüşlerdi yola şimdi ne oldu dün köye gittik çakıllar yok yol simsiyah zift oolmuş zift de resmen erimiş ve su haline gelmiş araba zift olmasın diye kenarlardan gittik ama allahtan yanımızdan başka bi araba geçmedi geçseydi bizim kızı griden siyaha çevirirdi valla

bugünde saysgısız bi it gelmiş devlet dairesinin içinde sollamaya çalışıyo 40 la gidiyorum zaten yol bozuk bide dairenin bahçesi heran biri çıkar diye adam sabırsız beni solladı nerdeyse sıçrattığı su camdan içeri girecekti.herkes düşüncesiz malesef.bir an için o adamı dövmek geldi sonra düşündüm ya benim amirim olursa diye.tırstım giremedim:)stajı kazasız belasız bitirmem lazım:)

gökovanın yolları çok mübarektir zaten vıcır vıcır zift birde dengesiz mıcır döküyorlar allaha emanet

geçmiş olsun

bu yaşadığın bence hiçbişey ben o kadar diyim Ankara gibi bir yerdeki Türkiye nin başkenti vede Samsun yolu gibi çok kullanılan bir yolda yokuş aşağı inerken sol şeritteki kanalizasyonun kapağının olmadığı görünce ne yaparsın ne düşünürsün kara yollarına ne gibi kelimeler dökülür ağzından Allah korusun lastik girse amortisörü filan tamamen kopartır çıkartır yerinden o hızla takla atmak da cabası bu çok küçük bir örnek bundan daha felaket durumlarda var
ama yinede geçmiş olsun mal canın yongası bir yerde

valla arkadaşlar hepimiz haklıyız dünya para alıyorlar vergisi şusu busu ama hizmete gelince sıfır. Yolu asfaltlıyoruz diyorlar. Ama ortada asfalt yok. Zift ve mıcırdan asfaltmı olur? Tasarruf ettiklerini düşünüyorlar ama her yıl mıcır dökmenin maliyetini hesaplayan yok. Yap adam gibi asfaltını 10yıl güzel güzel dursun. Bu şekilde nereye kadar gider anlamıyorum. O vuruklara napabilirim onun düşüncesindeyim. Sizin bir öneriniz var mı?

Ben ay sonunda trabzona gitcem bakalım başıma neler gelcek

her gün yoldayım ve dolaşıyorum.dikkat edin.otobandan tut heryerde beklenmedik çukur birşey çıkıyor.arabanıza ve kendinie dikat edin

valla arkadaşlar hepimiz haklıyız dünya para alıyorlar vergisi şusu busu ama hizmete gelince sıfır. Yolu asfaltlıyoruz diyorlar. Ama ortada asfalt yok. Zift ve mıcırdan asfaltmı olur? Tasarruf ettiklerini düşünüyorlar ama her yıl mıcır dökmenin maliyetini hesaplayan yok. Yap adam gibi asfaltını 10yıl güzel güzel dursun. Bu şekilde nereye kadar gider anlamıyorum. O vuruklara napabilirim onun düşüncesindeyim. Sizin bir öneriniz var mı?

bilerek her yıl kötü yapıyorlar ki yollar berbat olsun ve bir sonraki yıl yine yapılması gereksin. ihaleyi yine kapalım düşüncesiyle böyle olan bizim arabalara oluyor. hepsine hakkım sonuna kadar haram olsun. çocuklarından, çoluklarından çıksın misli misli katı inşallah.

Geri