Bayram Yolculuğu

ben lisedeyken eniştem ve teyzemle çanakkaleye gidiyorduk o zaman eniştemde brodvey vardı neyse ben önde teyzem arkada oturuyor durmadan teyzem eniştemi konuşturuyor ara da sıra da eniştem yanlış bir solama yada buna benzer bişsy yeptığında basıyordu cimciği ne gülerdim onlara

yolda salata çekirdek kurabiye ne ararsan herşey vardı her saat başı biryerde molaaa

:) Arka koltuğa döndüm "canım çok uzak 15dk sonra yapayım"

Sende amma zalimlik yapmışsın ha :D, senin araba sanki limuzin, nişanlın alt tarafı bir bardak çay istemiş, börek aç dememişki :kop:

yorumlarınız için tekrar teşekkürler,,sağolsun benim hatun da hiç susmaz ,,radar gibi 90-100 den sonra hele hiç susmaz,
yolu belirledim,,
p.tesi sabah 7 de anadolu jetten 60 liraya ankaraya bilet buldum 11 de de denizliye otobüsle geçeceğim inşallah ,,akşam 6 7 gibi denizlide olucam,,dönüşüde pazar gece denizliden otobüsle ankaraya ,,sabah 9 buçukta uçakla trabzon a
herkese hayırlı yolculuklar iyi bayramlar,,inşallah kaza haberlerinin en az olduğu bayram olur,,Allah herkesi sevdiklerine kavuştursun

Bence en doğrusuna karar vermişsin. Şimdiden hayırlı yolculuklar.

Sağol abi teşekkür ederim

Ben temmuz ayında Eskişehir'den Mardin'e 1315 km'lik yolu amcaoğluyla gittim ve çok da zevkliydi ve sadece ben kullandım aracı,müzikti,haberlerdi,sigaraydı,kahveydi,muhabbetti derken çok zevkli oluyor:) Cumartesi akşamı gene arabamla memlekete gidecem inşallah bir haftalığına

Hız denemesi yapayım diyorum tehlikeli ama merak ettim kaça çıkarım sizce?

Hız denemesi yapayım diyorum tehlikeli ama merak ettim kaça çıkarım sizce?

Sen 90 i geçme, sağ sağlim git gel

2 ayda yaptığınız km yi bi tatilde yapacaksınız.Helede arabanın kmsi az ise :D :D
yapmayın geri dönün :D

Ama iyi arabaylada uzun yolculuk çok güzel oluyor yaaa...

Geri