Bayram Yolculuğu

her kurban bayramı haber bültenlerinde aynı şeyler.. dikkatli olmak gerek...
 
uzun yolculuklarda bacak ve ana arterlerde kan pıhtısı uyuşma ve damar tıkanıklıkları ile ilgili bir konu vardı forumda..aman dikkat,şimdiden hayırlı yolculuklar,güzeldir denizli,buyrun gelin:)
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=35864
 
Son düzenleme:
Ankara'da uzun bir mola verebilirsin. Yolculuk süresince kısa süreli (bir çay içimi kadar veya ön camı silecek kadar) 2-3 saatte bir mola verebilirsin. Arasıra camı açarak aracın içine taze hava girmesini sağla, çok gerekmedikce kaloriferi unut, serin ortam insanı daha diri tutar. Yorgunluk veya dikkatinin dağıldığını hissettiğin anda en yakındaki büyük/emniyetli bir tesise gir biraz dinlen. Karadeniz bu mevsimde serin olur araçda bir battaniye bulundurmakta fayda var. İstatistiklere göre kazalar en çok güneşin battığı veya doğduğu zamanlarda oluyormuş, bu saatlerde daha dikkatli olmakta fayda var, karşımızdaki araç için belki bir tedbir alamayız ama en azından kendi hızımızı düşürebiliriz. Günün her saati farların açık olsun. İyi yolculuklar.
 
Benim hatun gibi biri lazım hiç susmayacak ve durmadan cay neskafe servisi yapacak :D 6 saatlik yolu 9,5 saate kat ettim fakat her gördüğümüz ilnic yerde durduk resimler çekildik mola verdik termos aldım yanıma bittiği yerde rica ediyordum sıcak su doldurun (tabikide parada teklif ettim fakat kimse kabul etmedi). yiye içe geze geze gittik geldik :)
 
murat kardeş daha yenisin 6 saatlik yolu 9,5 saatte gidersin...bizim gibi yıllan bak 6 saatlik yolu hanımla 3,5 saatte gidiyonmu gitmiyonmu:D
 
ulan hanım girecek siteye okuyacak bunları yakcanız beni valla:D
 
murat kardeş daha yenisin 6 saatlik yolu 9,5 saatte gidersin...bizim gibi yıllan bak 6 saatlik yolu hanımla 3,5 saatte gidiyonmu gitmiyonmu:D

Dostum benim hatunun doğasında var bu yaz İzmir ~ Didim 1,5 saatlik yolu ailece 12 saate tamamladılar :) yıllansakta bişi değişmeyecek gibi :D
 
Yanmışsın sen, senin Edirne'den Kars'a yapacağın yolculuğu düşünmek bile istemem :), bizimki işin şakası, bu durumdan memnunsan sorun yok demektir.
 
bende bundan sonra en az benim kadar tecrübeli bir hatun bulup ewleniim bari :D gerçi şuan kardeşim hiç susmama konusunda bayaaa başarılı =)) izmire gidip geliyoruz bizde bi sorun olmadı şimdiye kadar =))
 
Hatunla İzmir tekirdağ gittik o kadr cay ikramı o kadar cene. En sonunda sordum sen bunlara çalışıptamı geliyorsun felan diye gülüştük dönüşte hadi dedim sen kullan arabayı. Ne kadar kötü bir Co pilot olduğum ortaya çıktı. Oturdum koltuga hiç konuşmadım etrafı seyrettim :). aradan 20 km sonra hatun çay istedi -ki Tekirdağ giderken durmdan sıkılmadan çay neskafe yapıyordu bana, Benim cevabım bomba idi :) Arka koltuğa döndüm "canım çok uzak 15dk sonra yapayım"
Zaten hatun direkt sağa çekti. Amannn be benim uykum geldi (daha 20km gittik) sen geç direksiyona :D
 
Geri
Üst