Bayram Yolculuğu

busenedeburdayim

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Trabzon da görev yapıyorum,,bayram tatilinde memleketim Denizli'ye gitmeyi planlıyorum,,kısa bir süre önce belli olduğu için 2 seçenek var önümde

1.trabzon-ankara turkuaz havayolları,,ankara-denizli pamukkale turizm..(12 saat toplam süre)

2.Kendi arabamla 1230 km.yol,,ama arabanın rahatlığı ve bayramda arabamı kullanabilecek olmanın avantajı (15 saat toplam süre)
kararsız kaldım ,,hava durumu çok kötü olmayacağını söylüyor ama mesafe baya var,,,

dinlene dinlene gidersin abi ya araba daha iyi sonra aratır yokluğunda

Arabayla yapılan yolculuğun keyfini otobüs yolculuğuna kesinlikle değişmem.

araba ile yolculuk yapın bence

tabiki arabanın rahatlığı tartışılmaz da ben pek gece yolculuğu sevmiyorum,,malum günlerde kısa,,samsun-ankara arası bildiğiniz önemli bir yol çalışması varmı?

Trabzon-İzmir arası uçak varsa yolculuk süresi kısalabilir, arabayla kaç kişi geleceksiniz, kaç şöförsünüz, otobüs kaç saatte geliyor, herşeyden önemlisi bilet sorununu hallettiniz mi? Bu soruların cevapları da önemli. Arabada tek şöför olacaksa yolculuğun yorucu olacağı kesin, 15 saat araba kullanmak her babayiğitin harcı değildir.

uçak bileti çok pahalıya gelir bence bi araştırın ama son 2 gün kala alıcaksınız :D bide otobüs yolculuğu 12 saat.. değmez bence aracınız sonuçta sizin emrinizde yavaş yavaş gidersiniz... tek olucaksanız sıkıntı olabilir gerçi uzun yolda insan yanına birisini arıyo ;)

Savaş abi uçak için çok geç kaldım,,izin durumunu son anda ayarlayabildim,,yanımda eşim olacak ama şoför tek,,trabzona gelirken samsunda akşam kalıp öyle devam etmiştim bakalım heralde yarına ayarlamış olurum,

dinlene dinlene giderseniz sıkıntı olmaz. uzun yol yorucu olur, aman baktınız hafif içiniz geçiyo hiç direnmeyin çekin kenara uyuyun. uykunun şakası yok. bütün bayram yolculuğuna çıkacak arkadaşlar lütfen zorlamadan yol gidin, 2 saat geç olsun ama sevdiklerinizle olun.....

Bende Ankaraya yolculuk var 1 depoyla gidip gelemyi planlıyorum inşallah:)

Geri