Arkadaşlar merhaba. Bayramın 2. günü köye gitmek üzere yol almıştım. Küçük bir ilçenin merkezinden geçerken arkadan bir fren sesi duydum ve daha dikiz aynasından arkama bakmama fırsat kalmadan bilindik ses. ( seyir halinde giderken vurdu üstelik ) GÖMMM 031blaa . Arabadan o hışımla indim ve bağırmaya başladım çünkü hız sınırının çok fazla üstünde seyrediyordu üstelik 10 15 sn önce o ana yola girdiğimde arkamda hiç bir araç yoktu. Adamın aracı VW kırmızı yeni kasa polo. Aracın içine baktım önde 10 11 yaşında oğlu oturuyor arkada yeni doğmuş bebek ve eşi. Sinirlerim daha da arttı söylenmeye başladım araçta çocukların var 20 lik gençler gibi hız yapıyorsun şehir içinde diye. ( adam nerden baksanız 35 yaşında vardır ) Sonra arka tampona baktım neyse ki sadece makyajlı kasada bulunan arka çıtada kırık var ve başka hiç bir şey yok.. polonunda plakalık kırılmış. Sinirim geçtikten sonra adamı tanıdım aynı şehirde ikamet ediyormuşuz general_hehe telefon numarasını filan aldım bayram bittikten sonra ara kardeşim yaptıracağım dedi. Olayı kısaca anlattım arkadaşlar şimdi soruma geleyim. Bunu serviste yaptırtssam tramer kaydına girer mi ? Olaydan babamın haberi yok laf yemek istemiyorum bir an önce halletmem lazım :