baykan marka lpg

ilkercanyurt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sevgili arkadaşlar 2001 model vectra 2000 cc arabama baykan marka sıralı lpg taktırdım.depo 40 lt alıyor(ortalama 65 ytl civarı)şehir içi maximum 280 km yol yapabiliyorum.kaçak kontrolu ve tekrar program yüklenmesi de bir şeyi değiştirmedi.sizlerle paylaşmayı uygun gördüm.kullanan arkadaşların tecrübe ve yardımlarına ihtiyacım var.bilgilendirebilirseniz sevinirim.tşk

40 lt gaz ve 280 km mi?Bence kesinlikle bi anormallik var.Taktırdığın yere götürüp olmazsa kiti değiştir abi ...

bencede cok yakıyor keske BRC veya baske bi yabancı marka LPG kiti taktırsaydın garanti verdilerse soktur gitsin git lovato brc veya baska bi yabancı marka taktır

çok çok fazla 24 ytl.gazla 177-180 km.arası yapıyorum.1420 lpg.fiyatı...tuhaflık var sanırım seninkinde...

35 ytl lik gazla ş.içi en az 230-250 km yapıyorum;kesinlikle bi anormallik var abi bu işte ... :(

çok fazla, ayarları iyi yapılmamıştır ya da yeni olmasından kaynaklanıyor olabilir.

keşke awrupa bi alet taktırsaydın yerlilerden herkes şikayetci

sevgili arkadaşlar 2001 model vectra 2000 cc arabama baykan marka sıralı lpg taktırdım.depo 40 lt alıyor(ortalama 65 ytl civarı)şehir içi maximum 280 km yol yapabiliyorum.kaçak kontrolu ve tekrar program yüklenmesi de bir şeyi değiştirmedi.sizlerle paylaşmayı uygun gördüm.kullanan arkadaşların tecrübe ve yardımlarına ihtiyacım var.bilgilendirebilirseniz sevinirim.tşk

aslında aşırı bişey yok 230 lira yakıyo normali 200 liradır birazda hırçın kullanıyosun galiba normali 2.0 motor için şehiriçi 200 şehirler arası 130 lira

çok çok fazla 24 ytl.gazla 177-180 km.arası yapıyorum.1420 lpg.fiyatı...tuhaflık var sanırım seninkinde...

abi senin hesabına göre 133 lira yakıyo bu şehiriçimi :eek: bundada bi anormallik var..şehirdışı işe normal..araç 2.0 mı

40 lt gazla 280 km yapıyorsan senin araç şehir içinde 14 lt gaz yakıyor demektir.(hesap hatası yoksa)buda km de 200-210 krş gibi bi raakam gelir.kullandığın araç 2000 cc vectra.sürekli dur kalk yapıyorsan ve hırçın araç kullanıyorsan bence gayet iyi bir rakam.hiç boşuna uğraşma bir sorunvardiye.bence sürüş tekniğini bir sorgula

Geri