Bayiden Oyalama mı Yoksa Nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan manisa45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

manisa45

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:mad:Arkadaşlar araba için bu ayın 19 unda sözleşme imzaladık. Haftaya araba gelecek dediler.26 sında gittim. Ağustosun 3'ünde gelecek dediler. Bugün aradım. 6 sında gelir 9 unda biz teslim alırız diyorlar. Bu ne biçim iş. Sözleşmeyi iptal ettirim verdiğim kaparoyu geri alıp istediğim renk ellerinde olan bayiden arabamı alabilir miyim? Çok kızgınım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.:mad:

bence de cay.illaki bulursun ankaradan alalım gel.

insanda ne heves bıraktılar ne istek ne sevinç. kaporamı alabilir miyim. cayma hakkım da var değilmi

:mad:Arkadaşlar araba için bu ayın 19 unda sözleşme imzaladık. Haftaya araba gelecek dediler.26 sında gittim. Ağustosun 3'ünde gelecek dediler. Bugün aradım. 6 sında gelir 9 unda biz teslim alırız diyorlar. Bu ne biçim iş. Sözleşmeyi iptal ettirim verdiğim kaparoyu geri alıp istediğim renk ellerinde olan bayiden arabamı alabilir miyim? Çok kızgınım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.:mad:

Araçlar Gümrükte Felan Bekliyor İse Uzun Sürebiliyor + Sızın Araca Bınmenız baya sürer cunku araç geldıkten sonra Oturdugunuz Ilce Bayının Ilcesı ıle farklıysa rahat 2-3 Hafta Trafık Islemlerı Suruyor En Azından Istanbulda öle Adrese Dayalı Kayıt Sıstemı Gıbı Bısey Geldı Ondan Kaynaklanıyor Oturdugunuz Ilce Ile Bayının Ilcesı Aynıysa 2-3 Gune Halledılıyor.

2011 ler gelecek biz 2010 unun alamadık. ben gidip direk ilden bayiden alacagım. çektiğim işkenceye bak.

daha önce hiç başıma gelmedi ama alırsın kaporanı bence.

adamlarada ayıp olacak ama böyle de olmazki.. ellerindeki renkleri vermek için yapyorlar belkide bilmiyorum

canın sıkılmış artık bence koy postanı al paranı çık.eğer ellerinde ki rengi kakalamak için yapıyolarsa bunu beceremeyeceklerini anlarlar hiç olmazsa...

Moralini bozmak istemem ama Yalova da bir bayi milleti böyle dolandırmış ve sonrada kaçmıştı, sen paranı geri iste bence ve git elinde istediğin araç olan bir yerden aracını al.

Yıllar önce bu bizim başımıza gelmişti bayi tam 1 ay sallamıştı ve halende aracı vermeye niyeti yoktu babam ensonunda dayanamadı ve bayiye "Sizi mahkemeye vereceğim ve gazetlere şikayet edip adınızı duyuracağım demişti" (şuanda bir altarnetif olarakda tüketici hakları var). Sanırım bayi bunları göze alamadı aracı 2 gün sonra teslim etti

Geri