Başlıksız Söylem (sonuna kadar okumayacak üye tıklamasın)

İşte o yüzden fazla dallandırıp budaklandırmıyorum(ismail budak değil:))

Düşünceler konusuna gelince elbette gerçek olan düşünce yanlışlığı ispatlanmadığı sürece dalları tek tek keser, ama işte mesela o gerçek değişmeyen düşünceye sahip olmaktır.

Aynı şekilde iyi günler dilerim...

Bak yine yazmış ya :eek: :)
Bırak ya,adını bile söyleme onun.Nedense insanların sabun yapıldığı bir filmin kareleri geldi aklıma şimdi :hıh:

'Düşünce' kelimesinden sonra virgül koymazsan,'düşünce yanlışlığı'anlamı çıkar ve anlatamazsın kendini,bu 1
'Ama işte'den sonraki kelime mesela değil, 'mesele' olmalıydı,bu 2

Bu ikisinden de hareketle,yazarak kendini ifade etmeye çalışma bu konuda,bu da 3

Yahu hocaaa...:)
Daha bir şey söylemiyorum,ne demeliyim daha?Neyin kanıtını istiyorsun daha?Olayı zaten provake ettik sayende :)

Tamam,hadi tokalaştık anlaştık...(en azından kısmen)

Seni seviyorum da LND,yanlış anlama beni,otobüste bile görsem yer veririm...:)

Son düzenleme:
Günde belki forum yada keyfi yazılar haricinde 10 sayfa yazı yazıyorum;)
Zaten resmi evrak olduğu için dikkatli olmak zorundayım, bari bırakta burda yazdıktan sonra kontrol etmiyim;)

İmla kurallarına dikkat etmem ayrıca bunuda belirtiyim bunu yapan bir sekreterimiz var uğraşamam:hıh::)

E iyi bakalım,tamamdır o zaman...;)

Sevindim beni anlamana...

Zamanında reputation istemiştik olmamıştı.

Bence yönetim bu işe el atıp En azından ''Teşekkür'' butonu koysun.Yorum yazmak gerekmez boylece her konuya...

bence teşekkür butonuna gerek yok konu değerlendirme butonu var zaten onu kullanarak teşekkürünüzü gösterebilirsiniz.

Geri