Baski Balata

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZGE38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
torsion' Alıntı:
zge38 sana şöyle diyim, bizim 93 gt de 255 binde değistirdik, eskisi yenisinden daha yeni gözüküyordu:D :D :D

sen kafaya takma ,hele yeni kasada

Benim araba daha 100binlerde ben daha 92binde değiştirdim ölmüştü baskı,kalkmıyodu walla yerinden....Sizinki nasıl gitti yaw o kadar...:eek: Gerçi benimkini, acemi kullanmış olabilir belki...

Anlamadığım debriyajın normal kullanım şekli nasıldır ki?Özellikle sabah ve akşamları sıkışık trafikteki dur-kalk larda debriyaja basmadan nası ilerleyecen?Ayrıca bu debriyajın miadını doldurduğunu nasıl anlayacaz?

mdellal' Alıntı:
Anlamadığım debriyajın normal kullanım şekli nasıldır ki?Özellikle sabah ve akşamları sıkışık trafikteki dur-kalk larda debriyaja basmadan nası ilerleyecen?Ayrıca bu debriyajın miadını doldurduğunu nasıl anlayacaz?

Kalkışlarda hafif bi titreme ile başlar.Biraz acemi olan kendisinden kaynaklandığını sanır.Sonra titremeler artar.Kalkarken gaza yüklenmek gerekir.Düşük devirde 2.vitese attığında araba sallanır vs vs....

Sağol da debriyajın normal kullanım şekli nasıl oluyo peki hele yoğun trafikte ?

mdellal' Alıntı:
Sağol da debriyajın normal kullanım şekli nasıl oluyo peki hele yoğun trafikte ?

:confused: İllaki basıp çekiyoruz sürekli...Dikkat ediyorum hep diyen varsa şaşarım,insan daldırır yaw...

ALBATROS_09' Alıntı:
Kalkışlarda hafif bi titreme ile başlar.Biraz acemi olan kendisinden kaynaklandığını sanır.Sonra titremeler artar.Kalkarken gaza yüklenmek gerekir.Düşük devirde 2.vitese attığında araba sallanır vs vs....
Eyvah eyvah. Yukarıdaki belirtiler bizim corsa ya bire bir uyuyor. Desenize baskı balataya 350-400 YTL çıkıştı :(

CengoCenk' Alıntı:
Eyvah eyvah. Yukarıdaki belirtiler bizim corsa ya bire bir uyuyor. Desenize baskı balataya 350-400 YTL çıkıştı :(

Geçmiş olsun kardeş hadi bakalım servise o zaman....:( :)

eski corsa c 1.3 dizelimde 145.000 km de aracımı sattığımda (ilk sahibi benim) hiç bir problemim yoktu.
easytronic şanzuman dersen haklısın

tansugurler' Alıntı:
slm corca c z 13 dt motor lar hariç .tabii buna

kullnım çok önemli, araba hor kullanılmazsa bu süre uzar

easytronic şanzumanlarda kaç km gider baskı balata?

Geri