Baskı balata

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astrah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

astrah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bügün dik yokuşta geri geri giderken balataları yaktım.Balatalardan 10 dakika boyunca koku geldi.Bu Balata yakmanın motora zararı varmıdır motorun ömrünü yiyormu yoksa sadece baskı balatayımı bitiriyor.Sizin cevaplarınıza göre sevise götüreceğimŞimdiden Teşekkürler

Arkadaşlar bügün dik yokuşta geri geri giderken balataları yaktım.Balatalardan 10 dakika boyunca koku geldi.Bu Balata yakmanın motora zararı varmıdır motorun ömrünü yiyormu yoksa sadece baskı balatayımı bitiriyor.Sizin cevaplarınıza göre sevise götüreceğimŞimdiden Teşekkürler

debriyaj balatasının motor ile bir ilgisi yok. aracı zorladığınız için balatayı biraz sıyırmıştır. onun kokusudur.
çok önemli değil, bir seferle bir şey olmaz.
böyle durumlarda el freni ile kalkın veya arabanızı düz bir zemine kadar indirip aşağıdan devirlenerek çıkın.

bugun bende arabayı baya patinaj çektirdim. lastiklerim yeni fakat bayır biraz dikti. arabada 5 kişi idi bayırda kaldı patiye sardı araba. bayırdan aşağı saldım baştan çıktım yarıda yine sardı lastikler ama zorlaya zorlaya çıktı. böyle ara sıra olan şeylerden dolayı bi sorun olacağını bende sanmıyorum.

balatanın ömründen yediniz

birşey olmazzz... kedidir o kedii ;)

balataların ömrünün tamamlanması ile abs ışığı yanması arasında bi bağ var mıdır yoksa abs ışığı başka nedenlerden mi yanar ?

balataların ömrünün tamamlanması ile abs ışığı yanması arasında bi bağ var mıdır yoksa abs ışığı başka nedenlerden mi yanar ?

konu debriyaj balatası ile ilgili ama olsun sizin fren balatası sorunuzada cevap verelim. abs ışığının yanma sebepleri fren balataları ile alakalı değildir. başka sorunlar vardır. mesela sensör sorunu...

çok teşekkür ederim. balata deyince benim aklım direk fren balatasına gitti :D

cevap veren herkese teşekkürler sizin gibi foruma üye olduğum için gerçekten çok mutluyum herkese teşekkürler

Geri