Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kilometreye bağlı değildir, 0km araçta bile sıyırtılabilir. Kullanım ile alakalıdır, o yüzden km verilmez. Daha düşük ve yüksek fiyatlar alabilirsiniz ama işin hakkı bana göre parça dahil 500tl dir.
peki arkadaşlar yani cahilliğime verin bilmediğim için soruyorum baskı balata ne işe yarar ve değiştirilmesi gerektiğini nasıl anlıcam?yani ne olursa değiştirmeliyim?
peki arkadaşlar yani cahilliğime verin bilmediğim için soruyorum baskı balata ne işe yarar ve değiştirilmesi gerektiğini nasıl anlıcam?yani ne olursa değiştirmeliyim?
Size anlamanız açısından çok basitçe anlatacam, o yüzden bilgili arkadaşlar fazlaca eksik bulabilir;
Motor ve şanzuman arasındaki parça olarak düşün. Debriyaja bastığında baskı balata Şanzumanı motordan ayırır, sen vitesi değiştirirsin, ayağını pedaldan çektiğin an tekrar motor ve şanzumanı birleştirir. Değiştirilmesi gerektiğini iyi sürücü hemen anlar, Debriyaj kaçırır, yukarda kavramaya başlar, titretir, performans düşer, çok yakar vs. İyi bir sol ayak araca bindiği an anlar.
çok teşekkür ederim emre ünan.peki bişey daha soracam bunda da arkadaşla mutabık kalamadık.
arabayla boş viteste giderken debriyajı basılı tutarsak herhangi bir zararı var mı?boşa atıp debriyajdan ayağımızı çekmek mi gerekir ne farkeder?
çok teşekkür ederim emre ünan.peki bişey daha soracam bunda da arkadaşla mutabık kalamadık.
arabayla boş viteste giderken debriyajı basılı tutarsak herhangi bir zararı var mı?boşa atıp debriyajdan ayağımızı çekmek mi gerekir ne farkeder?
Düz mantık, debriyajı yada aşınan birşeyi(örn: fren balatası vs.) ne kadar az kullanırsanız, o kadar uzun süreli olur ömrü. Kısa vadede zararı olmaz, ama ayağınızı çekerseniz ömrü az da olsa uzayabilir
araba gitmediği zaman anlarsın kanı gibi gitmeye başlar hafif yokuşta bile zor kalkar benım babam 160000 km de değiştirmişti mesela kullanıma göre değişir