BASKI BALATA ve servisler

Eğer volanda çok derin çatlaklar ve aşırı zeminde bozukluk yoksa taşlama ile biter iş. Siz taşalamaya verelim diye belirtirseniz büyük ihtimalle işten anladığınızı düşünerek parça kitlemeye çalışmayabilirler.

efendim 1.3 de oynak volant var. Farklı bir çalışan sistem olduğundan, taşlama vs. olamaz diye düşünüyorum.

en azından şuna karar verebileyim tüm parcaların değişeceğini varsayarsak özel servis ile yetkili servis arasında 350-400 tl oynuyor.Özel servis gercekten söylediği gibi orjinal parca takıyormu yoksa yetkili servis dahamı garanti olur?

en azından şuna karar verebileyim tüm parcaların değişeceğini varsayarsak özel servis ile yetkili servis arasında 350-400 tl oynuyor.Özel servis gercekten söylediği gibi orjinal parca takıyormu yoksa yetkili servis dahamı garanti olur?

Çok dert etmişsiniz. Hala da sorun ediyorsunuz. Opelparcaci dan parça fiyatını ayrı işçilik fiyatını ayrı alın. Hesap yapmadan zaten taktıracaksınız. Parça konusunda ister original, ister muadil hepsini bulurlar. Bu kadar stresse gerek yok. Sedat Abi, en iyi şekilde en uyguna halleder. Arayıp görüşün derim.

Çok dert etmişsiniz. Hala da sorun ediyorsunuz. Opelparcaci dan parça fiyatını ayrı işçilik fiyatını ayrı alın. Hesap yapmadan zaten taktıracaksınız. Parça konusunda ister original, ister muadil hepsini bulurlar. Bu kadar stresse gerek yok. Sedat Abi, en iyi şekilde en uyguna halleder. Arayıp görüşün derim.
parçacı montajıda kendisi yapıyormu yani eğer öyleyse mantıklı tabiki.

parçacı montajıda kendisi yapıyormu yani eğer öyleyse mantıklı tabiki.

Yapıyor tabiiki, size nasıl uygun gelir ise, nasıl isterseniz. Zaten gittiğiniz özel servis de parçayı kendileri gibi yerlerden temin ediyorlar ;)

Orjinal parçayı kendin de alabilirsin öyle çok fazla kafaya takılacak bir durum yok.

bilyann durumu orda kontrol ediliyor duruma göre değiştiriliyor,arabayı ne şartlarda ve nasıl kullandığınla alakalı bir durum,benim 2004 model vectra c nin baskı balatasını değiştirdiler özel servisde 90000 deydi araba,110000 oldu daha en ufak ses yada herhangi anormal durum yok zaten olmayacağınıda söylemişti usta,yani bilya daha zor aşınan ve hemen bozulan bir parça değil ömrü daha uzun,usta iyi niyetliyse para ikinci plandaysa bilya hakkında doğru bilgi verecektir,benim ustam bilyanın ikinci baskı balataya kadar gidebileceğini söyledi

gerek yok ben 2004 model vectra c özel serviste değiştirdiler hiçbir sıkıntı yok içiniz rahat olsun ordaki elemanlar çok kaliteli değil sadece işçiliğe 2 katı yazıyorlr birda parça başına 100 yada 200 lira koyuyorlr,ben orjinal baskı balatasını internet üzerinden getittim daha uygun,aynı şekilde ön farım kırılmıştı servis 450 ytl dedi ben internet üzerinden aynı orjinal farını 300 ytl ye getirttim,burdaki konu serviste gm amblemi altında satılıyor,dışardan alırsan hella markası altında ,yani konu tamamen ticari geri kalan herşey aynı

Ben toparlıyayım
Özel serviste işçilik 300tlden fazla alırlar özelde 100ile150tl arası alırlar
(opelparcaci servisinde 120tl)

Baskı balatayı,Volanı ve bilyeyi GMde takabilirsiniz LUK markada ikiside aynıdır GMide LUK üretir kutuya GM yazar Opele yollar içerik olarak farkı yoktur farkı nedir derseniz fiyatıdır...

Yetkili serviste de özel serviste de ister GM ister LUK taktırırsınız fakat servislerde gerek GM gerek LUK marka olsun daha yüksek fiyattan satılır belki aracın yaşı gereğiyle indirime alırlarsa daha ucuza gelebilir...

Debriyaj bilyesi ve volan demontajdan sonra değişip değişmemesi gerektiği anlaşılır.. Yüksek ihtimalle ikisine de gerek yok diyeceklerdir fakat bence sökmüşken volanı değiştirin bilye bi bu kadar daha götürebiliyor ama volanın bir bu kadar daha götürmesi mümkün olmuyor mutlaka tekrar işçilik vermeniz gerekiyor hazır sökmüşken değiştirin gitsin...

Volan parçacıda LUK 600tl(opelparcaci.com) GM 650tl(baska bir site) serviste GM ortalama 1500tl civarındadır...
Baskı balata parçacıda LUK'u bilmiyorum GM 232tl(opelparcaci.com)
Bilye parçacıda LUK 230(baska bir site) GM 240(opelparcaci.com) (Baska bir sitede kampanyada 220tl)

kısaca servis dışında yaptırılırsa fiyat gerçekten fark ediyor

bu hesapla 3ünün değişimi gerekirse 1200tl civarına kapatabilirsiniz ki bilye gerekmeyecek 1000tl yetecektir parçaları bulduğunuz en uygun yerden alın sonra bi serviste taktırın gitsin

opelparcaci fiyatları opelim.net üyelerine tanımlı olan %3lük inrimili fiyatlardır bu fiyattan almak için kayıt olduktan sonra mail atarak üyeliğinize irmi tanımlamaları gerekiyor
diğer internet sitesini reklam nedeniyle veremiyorum özelden isterseniz iletirim

Son düzenleme:
Geri