Baski Balata +triger

irfan2005

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Baskı balata ve trigeri birlikte değiştirecem ikisi için 800 ytl fiyat verdiler. Sizce nasıl?

sadece triger seti 160 ytl tutuyo,baskı balata ile ilgili bilgim yok ama fiyat biraz yüksek sanki...

Yan sanayi triger için 180 diyorlar. Senin söylediğin orjinal olmayabilir. Bu arada araba astra g 98

Baskı balata ve trigeri birlikte değiştirecem ikisi için 800 ytl fiyat verdiler. Sizce nasıl?
çok iyi fiyat

trigermi, triger setimi ? bide sanırım bu bakımların olduğu sırada devir daşm pompasınında değişmesini tavsiye ediyolar buda fiyata dahilmi ? gerçi ustalarımız daha iyi bilir ama

triger i200 e değiştirdim ben yani set olarak. v kayışı ve gergibilyasıda 13 ytl 13ytl şeklinde işcilik dahil.

Son düzenleme:
Pek bilgim yok benim trigerle ilgili

tansu hocam iyi diyorsa yarın değiştirecem

bence çok fiyat ben triger setine(pompa ve kasnak bilyası dahil) V-kayışı,motor yağı,filitreleri,antifiriz,elfreni sıfır takıldı(dişlisi kırılmıştı) hepsine birden işçilik dahil 500 ytl verdim.daha öncesindede sadece baskı balatayı işçilik dahil 180 ytl ye değiştirmiştim.

Yan sanayi triger için 180 diyorlar. Senin söylediğin orjinal olmayabilir. Bu arada araba astra g 98

triger seti 180 ytl GM orjinal

Geri