Baskı balata ortalama işçilik nedir arkadaşlar?

speedy_forever

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar..aracım Corsa C 2001..Aracıma ağar bakım yapmayı düşünüyorum...yetkili servıslere ve tamırcılere guvenmedıgım ıcın parcalarımı kendım aldım...

Baskı balata seti(luk marka) 150 ytl..
Fren disk(önlere)ön ve arka balataları 120 ytl ye aldım..

BUNLARI TAMIRCİYE YAPTIRACAĞIM İŞÇİLİK NE OLUR?

Birşey daha TRİGER SETİNİ 55 bın-60 bın km arası yenilemiştim!
Aracım şuan 92 bınde!Triger değişimide yapmam gerekiyor mu?
Şayet yapıcak olursam triger setide 150 YTL...toplam 3 parca işlemi ise kaça mal olur İŞÇİLİK OLARAK?...(şöylede bir durum var triger setinin değişip değişmemesi gerektiğini nasıl anlayabilirim?)....:=))))))

çok mu soru sordum bılmıyorum:)

cok soru sorman bişey değil deee..sankı biraz şüpheci ve ön yargılı mı davranmışsın servis ve tamircilere karşı...gerci servis konusunda duyumlarım iyi değil(tamiri yapılacak parcayı bile degişerek masrafı arttırıyolarmış)

70 baskı balata ya 40-50 fren disklerine dicektir.. 120-130 gibi diye düşünüyorum

şanzıman inecek!buda sırf sana işçilik olarak 150liraya patlar..asagisini bulursan cok cok iyi.
balataların değişimi 50 tutar..ama şanzıman 150 tl yi gecebilir sirf işçiliği ustana göre değişir bu..triger değişmene gerek yok..arac 120 bıne yaklasırken 115bın falan olunca trigerini yenilersin bilyalari bozuksa onlarıda değişmen gerekecek..
kolaygelsin.

cok soru sorman bişey değil deee..sankı biraz şüpheci ve ön yargılı mı davranmışsın servis ve tamircilere karşı...gerci servis konusunda duyumlarım iyi değil(tamiri yapılacak parcayı bile degişerek masrafı arttırıyolarmış)

İlk arabayı aldığımda servise gittim çok kazık yedim gözümü açtım :D
Sonra tamirciye...Ordan'da kazık yiyince(parça parasından) onuda bıraktım :D (çünkü bana söyledıklerı parca parası ıle parcacılarda aynı markanın bana dedılerse 15 lira misal parcacıda 5 lira,adamlar hem parcadan hem ıscılıkten para kazanıor)
uzun lafın kısası alırım parcamı..ıscılıgı neyse verırız....sokakta toplamıyoruz ya paraları arkadasım =))))))) kım oldugunun önemı yok bana tamırcı baskı balata degısımını 400-450 cıvarı yaparım dedı..:) luk marka en ıyısıdır ıstıosan yan sanayısını takarım 350 ye dedı..bende gittim butun parcalarımı topladım parcacıdan..:DİŞTE ARADAKİ FARK...:)

şanzıman inecek!buda sırf sana işçilik olarak 150liraya patlar..asagisini bulursan cok cok iyi.
balataların değişimi 50 tutar..ama şanzıman 150 tl yi gecebilir sirf işçiliği ustana göre değişir bu..triger değişmene gerek yok..arac 120 bıne yaklasırken 115bın falan olunca trigerini yenilersin bilyalari bozuksa onlarıda değişmen gerekecek..
kolaygelsin.

Saol arkadaşım bakıcaz sökücez arabayı..gerekirse 150 ytl onun seti verip onuda eklıcez bakıma ha bugun ha yarın nasıl olsa yapılacak...Derse tamırcı degısmesı gerek gider parcamı alırım,al tak ıscılıgı nyse eklerız hesaba dıcez:D

4 yıl oldu mu triger değişeli
150 işçilik normal
balata değişimi usta her zaman gittiğinse 20 lira alması lazım

4 yıl olmadı..arabayı alalı 3 sene 2 ay oldu...bende öyle düşünüyorum...bakalım..trigeride sokarsan bakalım işin içine ne kadar ustalık isticek....

baskı balata+triger seti+frenler(ön iki disc ve 4 balata takılması) önlere ıkı tane askı rotu takma toplam işçilik 300 YTL...nasıl bir fiyat arkadaşlar sizce? tabıkı butun parcalar benden..!

tamirci tanımadığın biri ise bence normal
tanıdık olsa 3 5 bişeyler oynardı belki

Geri