baskı balata hk

lucas ile luk karşılaştırma yapabilirmisiniz ?? belirgin farklar nelerdir??

bana soruyorsan bende bilmiyorum.

Ben kampana fren balatası, disk fren balatası, debriyaj balatası, rulo balata vb. üretimi yapan bir şirkette çalıştım arkadaşlar. Diyeceğim şudur ki. Ferodo, Textar, Lucas, Bosch, ve Beşer (Türk malı ve küçümsemeyin, formüller süperdir), Bendix.
Ama bu konunun özüne geldiğimizde; Sizce araba dururken el frenini çektiğinizde arabayı durduran disk fren balataları mı?

Aracın kalkışta hafif titreme yapması normal mi.Bide bu durum debriyaj balatası ile mi ilgili.

bazen bende de titreme oluyor. sanırım kalkarken verdiğimiz gazın az yada çok olması ile ilgili.
benim tespitim ( yaklaşı 6 aylık bir opel kullanıcısı olarak ) diğer araçlara göre kalkışta biraz ağır kalıyor.

titreme baskı balatanda olabilir. yada arabaya az gaz verdiğindende olabilir.
sonuçta opeller ağır arabalardır. seri kalkış yapamazlar.

Ben kampana fren balatası, disk fren balatası, debriyaj balatası, rulo balata vb. üretimi yapan bir şirkette çalıştım arkadaşlar. Diyeceğim şudur ki. Ferodo, Textar, Lucas, Bosch, ve Beşer (Türk malı ve küçümsemeyin, formüller süperdir), Bendix.
Ama bu konunun özüne geldiğimizde; Sizce araba dururken el frenini çektiğinizde arabayı durduran disk fren balataları mı?

peki bu dediğin malzemeleri senin çalıştığın yerden ucuza temin edemezmiyiz :)

ayrıca araba dururken el frenini çektiğinizde arabayı durduran arka teker balatalardır. önler değil. artık arkada ne varsa disk veya normal kampana

Bektaş kardeş koskoca Opel Garaj var Ankarada, hemde forum sponsorumuz. Nasıl görmezsin. Adam akıllı servis arıyorsan git görüş fiyat al. Benimde selamımı söyle gerekeni yaparlar :D

bazen bende de titreme oluyor. sanırım kalkarken verdiğimiz gazın az yada çok olması ile ilgili.
benim tespitim ( yaklaşı 6 aylık bir opel kullanıcısı olarak ) diğer araçlara göre kalkışta biraz ağır kalıyor.
1.4 motor olduğu için olabilir bende öyle bir sorun hiç olmadı ayrı kalkışıda gayet iyi

Arkadaşlar debriyaj yukarıdan kavrarsa balata ömrü azaldı anlamına geliyor opellerdede aynı durum sözkonusu mu?Yoksa benim araç 1350 kğ.çok ağır kalkıyor ama diğer viteslerde kavrama iyi debriyaj pedalında sertleşmeyok neredeyse arkadan itekleyeceğim.

Geri