baskı balata hk

bektas_butun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar herkese merhaba,

aracımı bugün dik bir yere park ettim. bi bıraktım araba kendini bırakıp gitmeye başladı. :D:D

aracımın herhalde baskı balatası bitti.
bana tavsiye edebileceğiniz kaliteli ve uygun fiyatlı bir marka varmı acaba???
marka ve fiyat yazarsanız sevinirim.
bide ankarada güzel ve ucuz bir servis :):):D:D:D:D

baskı + balata + rulman fiyatı

400 ytl den aşağı tutmaz.

böyle tavsiye edeceğin bi marka yokmu.
şu veya bu marka iyidir diyebileceğin.

bu arada araba 98 model astra cd g kasa

Benım yakın bi abim araba parçaları üreten bir yerde çalışıyo geçen gün bana 35ytl ye Astra H fren balatası verdi 0 kutusunda. söylediğine göre piyasada ki markaların en iyisiymiş..dışarda fiyatı nedir bilmiyorum ama uygunsa senın ihtiyacın olan şeylerinde fiyatını sorabilirim.

olabilir. bi sorarsan sevinirim.

astra 1.3 cdtı 6 ileri manuel yeni baskı-balata değişimini yaptım... malzeme 500 ytl...işçilik 200 ytl

senin malzemelerde işe rulman da girdi mi ( benim ki 350 idi ) bir miktar daha artar...
senin modelde tahmini miktar 600 parça + 150 işçilik tutar derim ben

marka hususunda ortak karar LUK markasıdır ancak piyasada artık bulmak imkansız olduğu için LUK un ürettiği ama GM ye verdiği kutusunda GM yazan marka var ve orjinal adı altında bu satılıyor ancak parçanın üzerinde LUK yazıyor...

fiyat hususunda en iyisi opel team den yardım almak derim ben...

Dik yokuşta kendini bırakıp gitmesi normaldir benimaracımda yapıyor bence baskı balatan bitmemiş olabilir. Ama illede değiştircem dersen Parça fiyatı :150YTL işçilik 100YTL yapıyor her yer.

dık yokusta bırakıyor dıye balata bıttı anlamına gelmezkı dık yokus tabıkı bırakır. lucas korede baskı balata yaptırıyor fıyatları alt ust ettı baskı balata 120 ytl satıs fıyatı belkı buyuk sehırlerde 100 ytldır. ama luk felan almaya kalksan 200 ytl vardır. lucası tavsıyee ederım cok taktım sıkıntı yok bılya degsımıne ustan karar versın bılya sanırım 210 ytl

söylenen fiyatlardaysa hiç bekleme git yaptır... araç çoooook değişiyor yaptırınca... nasıl olsa şimdi olmasa 3000-5000 sonra bitecek...bitip seni tatilde bayramda seyranda huzursuz edeceğine azcık ucundan ver parayı al baskıyı... rulmanı da değiştir derim ben haberin ola...usta kara veriyor ama elle şöyle bir yokluyor takırtı tukurtu sıkışma boşluk var mı anlamaya çalışıyor...4000 devir/dk hızla çevirecek değil ya elleri ile...

Geri