Başkana bir rica

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaanka

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Başkan, şöyle herkesin sınır tanımadan küfredebilecegi, agzına geleni söyleyebilecegi, icini döküp deşarj olabilecegi bir bölüm acsanda millet biraz icini döküp rahatlasa.Malum meseleden içim çok dolu, ilk müşterisi ben olurum oyle bir mekan yapsan)))

hayırdır Kaan, oyle bir mekan fena olmaz aslında

Hiç sorma abi. Filipinlere gittlm, gittlgime gidecegime pişman oldum. Deşarj olacak yer arıyorum)))

anladım,dandik ortamlar gördün o zaman...

O zaman en yakın mac a bilet alıyoruz :D

Siz dejarz bölümünden vaz geçin, uygulanmaya geçilecek olsa sonucu insan aklının alamayacağı boyutlara ulaşır .
Güncel yaşantının şartları buna zemini devamlı hazırlar durumda.

Size iki önerim olsun.
!-Maçlara gidin
2-Balığa gidin.

İkinci önrimin nedenini yaşadığım olayı anlatayım,Geçen yaz büyük menderes nehrinin denize döküldüğü delta yaptığı yere bir arkadaşımla bizde balık tutmak niyeti ile bir pazar sabanın saat beşinde gittik. Pozizyon alacak yer bulmak ne mümkün gecenin 01de Aydından kalabalık bir kurup gelmiş.

Neyse güç belada olsa bir yer bulduk. Bu arada kamışların rasından kendilerini görmediğimiz kişilerce o güne dek duymadığım küfürlrin değeri bini bir para değil hiç yok .

Bir saat sonra güneş yükselince kişiler seçilir oldu,olduğu gibi bizde ortama adapta olunca bizce değeri olmayan o küfürlerin değerine paha biçilemez olduğunu anladık.

Arkadaş bu ne bu boyutlarda ulaşacak küfürlerin alemi ,alemeti nedir diye sorduğumda, evde hanıma çoluğa çocuğa kızarsın küfredemessin , bu bir yana iş yerinde amirine şefine memuruna kızarsın küfretmek şöyle dursun yan bile bakamassın.

Arkaşım biz buraya balığa değil haftanın sitresini küfrederek atmak için içimizi boşaltmaya deşarz olmaya geliyoruz.

İnan edilen küfürlerin tarifi mümkün değildi adamlar bunun için ekip oluşturmuşlar.

Bizde duyduklarımıza fazla tahammül edmeyip balık işini sonlardık ve Didime döndük.
Anlaşıldığı üzere sizde büyük sıkıntı yaşamışsınız.

Siz yine küfrü es geçin bu insana sitresi atmak gibi gelsede bir şey kazandırmaz. ;)

Maça gidelim Kaan abi. :D

Başkan hiç iplemiyor bile ....))

atış poligonu
ya da o yoksa yakınlarda bi hurdalık varsa, şöyle bişeyler kırıp dökmek de iyi geliyor bazen :rolleyes:

balık,kır gezintisi ve otomatik tüfekle atış tavsiye ederim.balığın sudan çıkışını izlemek yada vurduğunuz nesnenin paramparça olduğunı görmek oldukça zevkli:)

Geri