basit bir bilgi lazım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bzgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bzgin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar.arabamı evin önünde park edebileceğim en uygun alanda eğim var.arabamı dik veya yan nasıl parkedersem edeyim eğimde kalacak ..arabamı bazen 4-5 gün kullanmıyorum...sürekli eğimde durması arabaya zarar verir mi..mesela amortisörlere...

arkadaşlar.arabamı evin önünde park edebileceğim en uygun alanda eğim var.arabamı dik veya yan nasıl parkedersem edeyim eğimde kalacak ..arabamı bazen 4-5 gün kullanmıyorum...sürekli eğimde durması arabaya zarar verir mi..mesela amortisörlere...

ben şişlide otururken 1 yıl çok dik bi rampaya parkediyordum mecburen. hiç birşey olmadı.

aracin icinde fazladan yuk yoksa istersen dik birak bise olmaz

arabanın boslugunu alıp el frenı cekıp tekerı kaldırıma yaslarsanız motora el frenıne bır yuk bınmez son derecede guvenlıdır ayrıca dıreksıyonuda kıtleyınız saygılar

teşekkürler

Mekanik kısmını bilemem ama, bildigim duydugum ve yaşadıklarımdan tecrube ettiğim uzun sure sabit kalan aracın lastikler uzerinde tek noktaya uyguladığı basınç nedeniyle lastiklerdeki anormallikler var.

arkadas hergun cektıgıne gore problem olmayacaktır
sonucta lastık cemberı sabıt degıl heran ve gun degısecektır

valla arkadaslar bence arabanin duz durmasi daha mantikli geliyor bana, arkadasin soyledigi gibi 4, 5 gun duruyormus araba bence amortizorlere biraz basinc verebilir.

vitese tak bırak bişey olmaz

Geri