Başım Belada Lütfen Yardım

Tekirdağ'da oturuyorsanız normal birşey, mahalleyle alakalı değil boştan yere taşınmayın :)
benimde akrabam var Tekirdağ'da, oda aynı şeylerden bahsediyor. sıfır BMW'lerin Mercedes'lerin camlarını indiriyorlarmış. genel olarak bir çekememezlik var. bu sorundan kurtulmak için mahalleyi değil şehri değiştirmeniz lazım malesef :(

Ben tekirdağ'da iken Toki evlerinde, Değirmenaltında ve Askeriyenin oradaki Migrosta oturdum sorun hep aynı tek TOKİ evlerinde çizilmedi araç, Babamın araçı ile gittiğimiz için 2005 model daha jelatinleri üzerinde araçı mafettiler babam 5 sene bizden iyi bakmıştı o arabaya... Hani burada Tekirdağ'lılara bişi demek istemem fakat hiç sevemedim Tekirdağ'ı

Özellikle Aydoğduya yakın bir yerlerde oturuyorsan arabayı götürmediklerine şükret :)

gerçekten kötü bir durum geçmiş olsun.ben bu araca acımıyordum heryeri çizik die ama yenilediğim zaman koyacak kapalı bir yerim olmadığı için kara kara düşünüyorum :(

Yok abi kamera polis filan değil çözüm.
kanası alıp balkona köşeye pusuya yatıp nokta atışı yapacaksın öyle şerefsizlere:mad::mad::mad: güm :kop::kop::kop:......

Kolaydı. :)

Benimde önerim şu;

Takip et sürekli arabanı çizildiğini tahmin ettiğin saatlerde,çizen kişi gelip çizecektir yine çizerken bırak çizsin son çizişi olur zaten. Kişiyi belirle,sonra git istediğini yap. Sende onu çiz. :D

Son düzenleme:
Koy kamera çizeni yakala bas dayağı ben bir kere yakaladım öyle adam arka kapıdan ön kapıya kadar çizmiş yakaladım bir gün akşam bi sokakta sıkıştırdım kırdım ağzını burnunu başka yapıcak bir şey yok aklı başına gelsin..
geçmiş olsun ya ağız burun kırmak kolayda arkadaşın dediği gibi sonra durduk yere başına iş alırsın bu yüzden allah korusun cinayet bile çkıyor.bence arbayı güvenli başka bir sokağa da bırakabilirsin buda bi çözüm...

Geri