büyük geçmiş olsun 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar merhaba evet başlıktada açıkça belirttiğim gibi bundan sonra başı boş köpeklerin elimden çekeceği var
bunları söylüyosun ve bilerek yinede hızlı gidiyosun dikkat etmeden.belliki kör moktada sollama yapmışsın.acaba o köpeğin dili olsaydı yada yakınları sana ne söyleyip ne yaparlardı?mutlaka orada önüme insan yada başka bir arabada çıkabilirid şükürler olsun allah beterinden korudu.ama siz bu olayın meydana geldiği yeri görseniz resmen köpek mezarlığı hergün olmasada - güne mutlaka bu olay oluyor sözlerim yanlış anlaşılmasın...
çok teşekkürler
muhassır medeniyetler seviyesindeki insanlar gibi araç sürdükde sokakdaki başıboş köpeklerle ilgilenmek kaldı.konu bence farklı değil.insan olarak görevlerimizi yerine getiriyomuyuzki köpekler kabahatli.adı üstünde hayvan o.sence öleceğinin farkındamıdır yada böyle bir ihtimalin varlığından?2 ay önce tekirdağ, keşan, malkara 4-5 gün oralardaydım. gözlerime inanamadım. başıboş köpek sayısı sanki sivrisinek sayısına eşit. hayvan sevgisi ile alakası yok bunun. tehlike atlatan arkadaşa katılıyorum. konu farklı yönlere gidiyor gibi. olay 'köpek de bir canlıdır' değil. başıboş hayvanlar. hayatımda o kadar başıboş hayvan görmedim ben. istanbula dönerken 2 kez de otobana orta refüjden fırlayıp girdiler ve refleksle direksiyonu kırmış bulundum. düzeltene kadar akla karayı seçtim. benim fikrim başı boş hayvan olmaz, olmamalı. muhassır medeniyet seviyesine ulaşmış milletlerde 1 tane bile yok. var herhalde bir bildilkleri.