başbakan ın utanç verici konuşması!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mguren35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 yıllık muhasebe okuyunca gercek bir muhasebeci bile olunmuyorken bankacı nasıl oldun acaba.haa bankada calısıyor olabilirsin muhasebe işlerine evrak işlerine bakıyor olabilirsin ama bankacı olmazsın bankacı olmak için en kötü 4 yıllık iktisat okumak gerekir.en azından benim çalıştıgım bütün bankacılar bunu yapıyorlar.bankada her işi yapan olsaydı güvenlik görevlisi temizlikçi de bankacıyım diye dolasırdı ben bankacıyım diye.(sadece benzetme yaptım örne k verdim yanlış noktalara çekilmesin;))
Valla bende 4 yıllık iktisat okuyorum 4 . sınıfım inş... oluruz bankacı olursak ne mutlu bana:rolleyes:

Konu, başlığından çok uzaklaşmış arkadaşlar :confused:

konu değişti haklısın ama tutupta örümcek kafalı bir zihniyeti aynı tavırla savunulursa alınacak tepki budur tepkimizi koyarız hiçmi hiç sorun degil ama ortada yapılan ve TÜRK milletine er yada gec gelecek bir sorun vardır bunu yaptırmamlıyız yanlış olan nokta bu zaten neymiş hip hop sudur budur sanane kardeşim dinlerim ederim ama cephedede en ön sıradada biz oluruz bizim gibiler olur bu vatanı örümcek agıyla kaplatmayız bu kadar korkak amerikan tutsagı bir hükümet gelmedi gelemezde bu ülkeye(sözlerim sana degil abicim;))

:good: :good: daha dün başbakan olabilsin diye kanun değiştirmedimi bu zihniyettekiler...uzana kızanlar bide dönüp başbakana baksınlar oda zamanında naylon faturadan yatmadımı...ama ne oldu bugün sırf başta olabilmesi için kanunlar değişti...ve kendi çıkarları doğrultusunda değiştirmeye devam edecekler ediyolarda...

Burda da çok haklı bir tespit var...:good:

keşke herkez senin gibi olsa

1-2 sayfa önce dediklerinle bu söylediklerin hiçmi hiç bagdaşmıyor

biraz önce bütün küpe takanları sac uzatanları hiphop dinleyenleri sucluyordun...hepsi amerikan yandaşıydı biraz önce....

Arkadaşlar, tepkisini dile getirmek isteyen 14 Nisan'da Anıtkabir'de yapılacak yürüyüşe katılsın lütfen, tepkinin yeri orasıdır.Sadece tahminlere dayanarak birbirimizi yargılamaya kalkmayalım, kırıcı oluyor...

:good: :good: daha dün başbakan olabilsin diye kanun değiştirmedimi bu zihniyettekiler...uzana kızanlar bide dönüp başbakana baksınlar oda zamanında naylon faturadan yatmadımı...ama ne oldu bugün sırf başta olabilmesi için kanunlar değişti...ve kendi çıkarları doğrultusunda değiştirmeye devam edecekler ediyolarda...

aynen öyle kendi çıkarları için satmadılarmı telekonu bitirdiler bitirdiler bu ülkeyi esnafı bitirdi toptancıyı bitirdi imalatcıyı bitirdi memuru bitirdi piyasayı bitirdi TÜRK halkını bitirdi,amerikan uşaklıgını sonuna kadar belli etti

Arkadaşlar, tepkisini dile getirmek isteyen 14 Nisan'da Anıtkabir'de yapılacak yürüyüşe katılsın lütfen, tepkinin yeri orasıdır.Sadece tahminlere dayanarak birbirimizi yargılamaya kalkmayalım, kırıcı oluyor...

evet erman abi iyi bir noktayı belirttin ordayız bekliyoruz yürüyüşe katılıp tepkimizi vereceğiz bu vatanı bitirtirmiyeceğiz...

Gençler Amerika'ya özeniyor...Arkadaşım küpe takmak saç uzatmak, değişik şeyler giymek, psikolojide kendini ifade etme yöntemleri olarak nitelendirilir. Gençler buluğ çağına girdiklerinde kendilerini bir şekilde ifade etmeye çalışırlar ve bunun için de kendilerine rol modeller seçerler...Kimi beğendiği sanatçıya, kim akrabasına, kimi arkadaşlarına özenir ve bir takım tarzlar geliştirirler. Bunu gençlik elden gidiyor diye algılamak çok yanlış. Amerika'ya özeniliyor olmanın bu kadar abartılması karşısında ülkemizde hala Arabistan'a veya İran'a özenenler olduğu gerçeğini hatırlatmak isterim. İnsanları yargılamak çok kolay. İnsanları tercihlerinden ötürü yargılamak kimseye düşmez. Bir erkek öyle hissediyorsa, öyle istiyorsa bayanlaşabilir de bayan gibi yaşayabilir de. Bize düşen ona saygı göstermektir. Küpe de takar, dövme de yaptırır...Bu arada gençler adetlerimizden uzaklaşıyor derken biz de büyüklerimize saygı göstermek diye de bir adet vardı yanlış hatırlamıyosam:)

arkadaşlar,
bende yazmaya kalksam SAYFALAR yazarım...

Ama, Yeri burası değil... İnternette bunları tartışmak için SAYISIZ forumlar var.

Forum Kurallarını zaten arkadaşlarımız başlık içinde alıntılamış,
tekrar etme gereği duymuyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri