başbakan ın utanç verici konuşması!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mguren35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mguren35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ben de ınanmamıstım ama bu akıllı gecınen mılletınn basındakı adama bakın.cok toy tecrubesız ve talıhsız konusmalara bakın.http://www.liveleak.com/view?i=4bd_1174145465 dınleyın.12.dakıkada sayın dıyor 21.dakıkada aziz şehıtlerımızden kelle dıye bahsedıyor.

Son düzenleme:
zaten sevmezdim şimdi hiç sevmiyorum

Maalesef biz burda ne desek de boş ! Savcılık başbakan hakkında yapılan suçlamada takipsizlik kararı verdi ! Şahitlere k...e, terörist başına "sayın" diyen bir başbakandan ne bekleyebilirisiniz. Yazıklar olsun....

arkadaşlar bazı şeyler zorumuza gidiyo doğruyuz ve haklıyız o zaman bütün tanıdıklarımıza bu videoyu gönderelim ki bir daha başımıza gelemesinler herkes tepkili davranmaya davet ediyorum getiren halk ise gönderende halk olur...

Bu arada şunu da belirtelim. Dikkat ederseniz bazı basın kuruluşları bu konunun üzerine hiç gitmedi. Kanaltürk, habertürk... gibi kanallar konuyu tartıştı. Diğer kanallar sadece geçiştirdi. İşn ilginç yanı bu ses kaydı 1 aydır falan forumlarda konuşuşuyor tartışılıyor, milletten tık yok !

millet hala oy verecem köşke çıksın diolar bugün bi haber izledimde adam yırtınıyo köşkde görmek istiyoz diye gelsinde gör....

Seçimlerde ona göre davranın o zaman,oy kullanmayan sayısız genç var!!!

Hepimize önemli görevler düşüyor şunları izleyince lanet olsun diyorum ya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri