Yasama kurumu kendilerini zamanında dindar gösteren şimdinin neo-con dedikleri insanların elinde, yürütme ise o neo-conların başlarını toplamış bir cumhurbaşkanımız vardı oda yakında imam hatip mezunu olan biri olur kesin, yargı ise arkadaşımızın açtığı konuda gözüktüğü gibi ne kadar taraflı ne kadar tarafasız belli(başbakanın dediklerini ben deseydim en az 2yıl yemiştim şimdi). Açıkcası devletin tüm kurumlarının içi boşaltıldı arkadaşlar.Bush un eski baş danışmanın azından kaçırdığı sözcükleri hatırlayan war mı? Önce islam cumhuriyeti dedi daha sonra baktı pot kırdığını anladı başına ILIMLI ekledi. Bizim bu topraklara nasıl bağlı olduğumuzu dünya biliyor seve seve canımızı vereceğimizide, işte küresel emperyalizm burda artık farklı bir şekilde devreye giriyor bize bizi biz yapan kuruluşları sattırarak, halkıda bütün gün yayınlanan kadın programlarıyla uyutarak. Ne kaldı geriye ordu... Artık Türkiyede en çok güvenilen kurum seçimlerden sonra yalnızca ordu olacak, bugün Fetullah gülen cemaatinin tek hedefi kalmıştır yalnızca orduya sızmak değil ordunun üst kademelerine yükselmektir. Umarım komutanlarımız bu pabucumun dincilerine engel olabilirler yoksa çocuklarımıza güzel özgür demokratik bir cumhuriyet bırakamayacağız. Biraz umutsuz yazdım ama gerçeklerden kaçılmaz.