Barış Akarsu'ya acil Şifalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pardon yaaa ben sadece ilk sayfayı okumuşum diğer dördünü görmedim allah rahmet eylesin ailesinede sabır versin

Allah Rahmet Eylesİn, Gerİde Kalanlara Sabir Versİn, Mekani Cennet Olsun!!!

bu genç yaşta hayatı bırakıp gidilirmi?
Allah rahmet eylesin,tüm sevenlerine sabırlar versin.
ciğerimi yakıyor.3-5 saniyelik dalgınlık yada hatanın sonuçları bu kadar acımı olmalı.
Aman arkadaşlar lütfen trafikte çok dikkatli olalım.
11 yıllık ve 150.000 kilometreyi geçkin tecrübeme dayanarak naçizane tavsiyelerim var ama büyüklerim daha iyi bilirler:
Ağır vasıtaların önünde giderken ani duruşlar yapmamaya çalışalım ve kavşaklarda onlara yol verelim.Çünkü ağır vasıtaların durma kabiliyeti küçük vasıtalar kadar iyi değildir.30-40 ton yük almış kamyonun ağırlığı 50-55 ton civarına ulaşıyor ve durabilmeside bir o kadar zorlaşıyor.
Kamyon durabilirmi? derseniz.tabiki önceden yavaşlamış ve yavaş gidiyorsa durabilir.Ama insan hayatının bu kadar ucuz olduğu ülkemizde ne yazıkki kurallara uyulmuyor.

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin...

allah rahmet eylesin .kalanlarına sabır versin

ailesinin bası sag olsun

Türk insanın hayatına diziler gireli çok oldu. Gün geldi tek konumuz diziler oldu reytingler kırıldı. ama dizilerin hepsi bugüne kadar hep mutlu sonla bitti. İlk kez bir dizi kötü sonla bitti. Sarsıcı bir sonla bitti. Hiç bilmediğimiz hazırlıklı olmadığımız bir sondu. Bu kadar neşe dolu bir diziye hiç yakışmadı. Barış Akarsu'ya bu veda hiç mi hiç yakışmadı.

Şu son 1 haftadaki programlarda verilen bantlarda izledim kendisini sadece..Ne dizisini izledim nede hangi şarkıyı söylediğini bilirdim...Ama o bantlardaki samimiyeti ve sıcaklığı o kadar sarmıştıki beni 1 haftada kendisine hayran olup gözlerim dolu dolu izliyordum hastane görüntülerini falan..Çok şey kaçırmışım...Oda hayattan çok şey kaçırdı...Başaracağından emindim o kadar inanıyordumki..Ama olmadı..Çok yazık

Allah rahmet eylesin...Toprağı bol olsun...

şimdiden çok özledim Star Tv deki reklamlarda filan giren o kısa bandı izleyince çok kötü oluyorum gözlerim doluyor hayat ne kadar acı hiç tanımadım sadece TV den görmeme rağmen çok sevdim defnedilirkende anladım ki sadece ben sevmemişim sanki aileden biri gibiydi hergün görüştüğüm çok samimi olduğum biri gibiydi çok ama çok üzülüyorum Allah tüm günahlarını affetsin mekanı cennet olsun Allah onu bizden daha çok seviyormuş ki yanına aldı

Geri