Barış Akarsu'ya acil Şifalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BARIŞ'IN DOKTORU HABERTÜRK'E KONUŞTU
“Öldüğü doğru değil ama durumu kritik”

02.07.2007 20:27
Özel Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Bedrettin Ulusoy, Habertürk'e ünlü sanatçı Barış Akarsu'nun sağlık durumu hakkında son gelişmeleri anlattı.

Habertürk Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Murat Ongun'un Ana Haber'de sorularını yanıtlayan Ulusoy, sanatçının öldüğüne yönelik haberlerin doğruluk payı bulunmadığını belirtti. Dr. Bedrettin Ulusoy, " Barış hayatta ancak durumu hala kritik" diye konuştu.

Video link
http://91.191.161.197/videolar/video.swf?idsi=barisyasiyor

buda haber lik i
http://www.haberturk.com/haber.asp?id=27836&cat=200&dt=2007/07/02
inşallah düzelecek

barışın durumunu öğrenmek için siteleri dolanıyordum. Bir tanesini açtığımda Barış Mançonun bi şarkısını söylüyordu. Sözleri
Allahım Güç ver bana sığındım sana
bu ne dayanılmaz bir acı sabır ver bana

O kadar kötü oldumki anlatamam. Allah onu tüm sevenlerine bağışlar inşallah. Daha çok genç. Yaşamayı hakediyor ama durumuda ortada....

Çok üzüldüm.Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin.Gencecik, pırıl pırıl üç yaşam uçtu gitti işte.(Durumunda hala bir iyileşme yokmuş)

Son düzenleme:
Çok genç ve sevgi şfkat dolu başarılı bir şarkıcıydı (sanatçıydı) yarışma zamanlarından beri tanıyorum. Her zaman hali tavrı mesafeliydi. Çok da yardımsever biriydi özellikle lösemili çocuklar için bir kaç kez düzenlediği yardım konserlerini unutamam.
Çok severek dinlerdik şarkılarını da türkiyenin son zamanlarda sahip olduğu efendi bir sesti. Oyunculuk kariyerinde de başarılı olma yolunda ilerliyordu ancak ömrü vefa etmedi malesef. Dün gece haberlerdeki durumunda yaşadığını ama tedaviye cevap vermediğini söyledi doktorları. Tüm sevenleri ve hayranları olarak onun yanındayız.
Arkadaşlar tabiki trafik kazaları genelde hatalarla yapılıyor ama bodrumda olan bu kaza torbalı kavşağında oluşmuş burda çoğu insan hayatını kaybetti trafik ışığı olmadığı için. Şu an üzüldüğümüz Barış ve iki arkadaşının geçirdiği kazadan sonraki günlerde de o kavşakta kazalar meydana gelmiş. Bu konuda da yetkililerin ilgisizliği var gibime geliyor bana.
İnşallah böyle üzücü haberlerle karşılaşmayız artık. Çok iyi bir şarkıcıyı kaybetti türkiye. Öldüğünü duymadım ama umut yoktu onun için çok üzüldüm. kaza anında ölen diğer kız arkadaşlarına da allahtan rahmet diliyorum.Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin....

sediğim bir adamdı yaa diziside hoştu allah acil sifalar versin insallah

internette barış akasunun durumunun ciddiyetini koruduğu fakat tedaviye cevap verdiği yazıyordu bu sabah, kalbi cihaza bağlı kalmadan çalışabiliyormuş tansiyonuda düzelmiş ayıca kendi kendine nefeste alabiliyormuş allah büyük inşllah bu gelişmelerin devamıda gelir

Allah acil şifalar versin

sevgi dolu bi genç inşallah düzelir!!!

dualarımız onunla...

Malesef Olmadı!!!! Barış AKARSU'yu Kaybettik!!!

Geri