bardaklik

dreamofice

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Araclarinizda bardaklik olarak nereyi kullaniyorsunuz?ben kulluk icin olan yuvaya koyuyorum ama bardaklik degil orasi ,surgulu olan yerde uste cikan bir bolum var onu bardaklik olsun diyemi koymuslar?arkadasin elentrasina bindim kullugn yaninda iki tane bardaklik bardi bizde niye yok!ayrica kulluk setinide aracin ustunde vermisler elentrada!

Ynt: bardaklik

valla benim araba corsa benimkinde el freninin arka tarafında.

bardaklık sürgülü saklama gözünü açtığınızda üstte kalan yumuşak ikili plastik kısım ,biraz işlevsel gözükmüyor o ayrı :)

Ulaş kardeşim konuyu dağıtmak gibi olmasın ama profil resmin gecenin bu saatinde karnımı aciktirdi valla. Köftelerin yanındaki kanat mi? Ayrıca kırmızı biber hepsinden daha cazip. 

gradient link' Alıntı:
Ulaş kardeşim konuyu dağıtmak gibi olmasın ama profil resmin gecenin bu saatinde karnımı aciktirdi valla. Köftelerin yanındaki kanat mi? Ayrıca kırmızı biber hepsinden daha cazip. 

Az once bu konuyla ilgili kendisine pm attim bende. ((:

gradient link' Alıntı:
evet köfte soslu kanat ve kırmızı biber :)
GNSpower link' Alıntı:
Az once bu konuyla ilgili kendisine pm attim bende. ((:
cevabı gönderdim :)

Konu dağıldı ama yazmadan edemedim. :) Yazın ֖zdere ye genelde 2 haftalığına yazlığa geliyoruz ve 14 günün neredeyse  10 günü mangal yapmakla geçiyor .Benim de aklıma o geldi.
İstanbul dan İzmir e gelirken kutu içecek için bende yuvarlak kısmı kullanmıştım .

֖zetle 55bin liralık araçta bardaklık yok!! küllük ve çakmağı tıryakı setı dıye parayla satıyorlar 30-40 lira ve basit bir fonksiyon  için böyle bir aracın prestijini niye düşürürsün ey opel!

Geri