Banttan yeni çıktı! Vectra 100. Yıl

By Cestino

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
19 Haz 2015
Mesajlar
12
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
38
Merhabalar.
Kısa bir süre önce aracımı sattıktan sonra sahip olduğum 2000 Model Opel Vectra B 2.0 100. Yıl Özel Üretim aracımı sizlere tanıtmak istedim. Aslında çok duygusal bir bağımız var, ama özet geçeyim. Aracın ilk sahibi yakınım. Sıfır olarak alındığından beri çok büyük bir özen ve titizlikle bakıldı, kullanıldı. Servis giriş belgeleri, ilk günkü gibi bagajı, hiç kullanılmamış, sıfır araç kokusu saçan stepnesi, herşeyiyle bana banttan yeni inmiş bir Vectra B havası veriyor.
Sürekli olarak kapalı otoparkta tutuldu. Ben 2. sahibi oldum. Henüz 56 bin KM'ye giriş yapmakta, çok şükür boyası, değişeni, kazası yok. Derileri de ilk günkü gibi. Özenle bakmaya devam edeceğim. Takıldığım noktalarda da sizlerden yardım isteyeceğim. Maşallahınızı eksik etmeyin : )















 
Maşallah Allah kaza bela vermesin.
 
Maşallah, özel bir araca sahipsiniz. Orjniallik anlamında.

Böyle aracı koruyabilmek gerçekten çok zor olsa gerek. Kolay gelsin :)
 
Masallah kazasiz belasiz kullanin aracinizi merakimdan soruyorum ne kadara almistiniz

Turkcell Maxi Plus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Masallah cok temiz, hatta tertemiz...

G7-L01 cihazımdan gönderildi
 
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Fiyat konusunda sadece hakkını verdiğimi söylüyeyim, zaten rakamlar üzerinde çok durmadık.
Detailingle ilgilenen biriyim amatörce. Henüz birşey yapamadım fakat elimden geldiğince iyi bir şekilde korumaya çalışacağım.
 
Güle güle kullanın. Bir kaç ufak dokunuşla cdx yapabilirsiniz ;)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Maşaallah


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
 
Güzel
 
Geri
Üst