öderim abi yaa sigaram alkolüm yok aldıgım parayı harcamam elektronik esyalara filan harcardım ve eski opele artık biriktiriyorum sırf sahin için![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öderim abi yaa sigaram alkolüm yok aldıgım parayı harcamam elektronik esyalara filan harcardım ve eski opele artık biriktiriyorum sırf sahin için![]()
amin abi amin inş alırım su sahini turbo taktırrım ama calibrayla yan yana gelmem belki corsa ve astralara bişeler yaparımiyi işte aynı ben ,ben de babamı öyle kandırdım zaten ...sahını alınca gel de kapısalım ben de sahınle kapısmasını sevıyorsum kardesım zaaf ıste umarım gonlune gore bır makına alırsın ALLAH utandırmasın genc kardsım kolay gelsın...
ben bugun muracaat etttım kendı uzerıme evım kendı uzerıme arabam ıyı bır maas ve aynı iş yerınde 6 yıldır sıgortalı olarak calıstıgım halde bana 2000tl lık kredı ıcın kırk dereden su getırttıler neymıs banklacılık adına daha once hıç kredı cekmemısım ee ıhtıyacım olmamısda cekmemısım bana bırı bır yerde kredı verecekkı bende kredı cekmıs olacam dedım neyse bır 657 ye tabırle muracat ettım bakalım yarın netıce verecekler
benden bır maas bodrosu
bır ısverenın ımza surgusu
bırde kımlık ıstedıler
işte tam bebim ödeme kosulum süper miş yaa bulamıyorum bir türlü kredi cekecek insan bende dün gittim 5 tane altın yaptırdım parama ancak öyle biriktiriyorumbu muracaatım yapıkredı bankasına olmustu maalesef 650 lıra kesıntılı maas bodrosu (kesıntısız 850) +sıgorta artı prım bunlar belgelı 800 lıra net maas aldıgımı ıspat eden belgelerle beraber kefılımın maas bodrosunda yazan 2500tl ıle muracaatın sonunu negatıf cıkan kredı basvurum sonucu bugun zıraat bankasına basvurdum ıkı saat ıcınde kredı basvurum kabul edıldı aldım sadece 5 lıra kesıntı ıle 1995tl aldım 12 ay vade 184tlodeme kosuluıle
Birakin bu kredi -mredi islerini.Bizim valide 35 yillik bankaci , o bile der bankayla is yapilmaz, sen zararli cikarsin diye.Hadi ticaret icin olsa neysede, araba icinde kredimi alinir! Varsa paran alirsin, yoksa paran biriktirirsin.... Allah dusmanimi uzak tutsun borctan...Hele hele banka borcundan...