banka kredisi için ne gerekli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktay38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
5 yaşın üstündeki araçlar için araç kredisi vermiyorlar diye biliyorum...

Sen ihtiyaç kredisi alacak, Kullandığın kredi kartı felan var mı ? varsa kredi kartı hangi bankanınsa o bankadan alabilirsin...

Finans Bank ve HSBC çok araştırmadan kredi veriyorlar diye duydum ama faiz oranı nedir, dosya masrafı nedir bakmak lazım ...

Babanız Devlet Dairesinde Bordrolu Çalışan ise, sistemde kayıtlı çok büyük riskleri yoksa kesin alır diyorum, Vakıfbank ın Kamu personeline avantajlı kredi imkanları var...

yaa aslında garanti kredi kartım var daha dogrusu ablamın var :) verirlermi bilmiyorum

babamda devlet dairesin de memur degilde iişçi tcdd yollarında
suan zaten kredi faizlerine bakıyorum 1.49-1.59 böyle gidiyor dosya masrafları 600 tl :(

su an en uygun tuketıcı kredısı garantıbankası verıyor ama bahsettıgı sartlarda arkadasımızın kredı alması neredeyse ımkansız gibi gözüküyor,şayet düzgün,aksatmadan ödemelerini yaptığı bir kredi kartı varsa kart sahibi banka belki bu şartlarda kredi verebilirdi o da maasının 5 katı en fazla Bület'in de dediği gibi ben de 3000 lira için geçen sene başvurmustum garantıye bana kredı vermemıslerdı oysa 6000 limitli kredi kartlarını tasıyorum 8-10 senedır bu da enteresan gercı :D

su an en uygun tuketıcı kredısı garantıbankası verıyor ama bahsettıgı sartlarda arkadasımızın kredı alması neredeyse ımkansız gibi gözüküyor,şayet düzgün,aksatmadan ödemelerini yaptığı bir kredi kartı varsa kart sahibi banka belki bu şartlarda kredi verebilirdi o da maasının 5 katı en fazla Bület'in de dediği gibi ben de 3000 lira için geçen sene başvurmustum garantıye bana kredı vermemıslerdı oysa 6000 limitli kredi kartlarını tasıyorum 8-10 senedır bu da enteresan gercı :D
yani yok :):) kredi
ama sahini almam gerkiyor artık emekli birisine akrabalara dilenecegim :):)
emeklilere daha mı ucuz olur acaba kredi işi :)

evet emeklılere hem daha ucuz hem de cok daha kolay oluyor kredı cıkması varsa tanıdıgın sana guvenen derhal cekebılır ...en fazla 1 haftada ıslem tamam ben de babama cektırdım gecen ay 5000 lira kendımden utandım babam bak senı adamdan sayıp vermıyorlar dıye de makarasını yaptıhaklı olarak,kendisi benım maasımın 1/3 unu aldıgı halde sorunsuz kredı verıyorlar emeklı dıye ,ne dıyeyım HAMDOLSUN :D

her banka kredi verirken müsterinin bilgilerini kontrol eder bankalar bu bilgiler ortak havuz denen bir sistemden kontrol eder anladığım kadarıyla bir bankayla ilişkin olmamış bankadan hiç işlem yapmamış olmanda senin kredi almanı engeller ama en büyük engelin sigortasız çalışıyor olman

en mantıklısı baban la konuşup krediyi babana aldırman nede olsa devlet memuru daha önceden bir sıkıntısı yok sa 15 dakka içinde para elinde olur

yoksa alamazsın

hımm emekli işi aklıma yattı cevreyi dolasıyım bir ara akraba ziyaret turnesine cıkayım :)):

hımm emekli işi aklıma yattı cevreyi dolasıyım bir ara akraba ziyaret turnesine cıkayım :)):
cık bakalım 5000 e emeklıden ayda 350 falan keserler, rahat rahat ödersin kolay gelsın

her banka kredi verirken müsterinin bilgilerini kontrol eder bankalar bu bilgiler ortak havuz denen bir sistemden kontrol eder anladığım kadarıyla bir bankayla ilişkin olmamış bankadan hiç işlem yapmamış olmanda senin kredi almanı engeller ama en büyük engelin sigortasız çalışıyor olman

en mantıklısı baban la konuşup krediyi babana aldırman nede olsa devlet memuru daha önceden bir sıkıntısı yok sa 15 dakka içinde para elinde olur

yoksa alamazsın

yok babamla konustum daha önce adam mondeo , mazda 626, 10 bin tl lik araclara bakıyor a kasa gt alalım o zaman diyorum o eski kasa diyor ulna ne oalcak sanki sen hep 96 gls ye cd ye bindin buda a kasa gt olur :) anlamıyor yanasıyor ona sahinde arabamı diye kötülüyor off :(:(

cık bakalım 5000 e emeklıden ayda 350 falan keserler, rahat rahat ödersin kolay gelsın
öderim abi yaa sigaram alkolüm yok aldıgım parayı harcamam elektronik esyalara filan harcardım ve eski opele artık biriktiriyorum sırf sahin için :):)

aman bankaya elini kaptırma aman haaa

Geri