banka kredisi için ne gerekli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oktay38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oktay38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar karar verdim sahin almayı düşünüyorum ve bir cokda buldum 5 bin tl ye istedigim gibi faca bişeler cıkıyor :) ama birikintim suan için yok kredi cekmem gerekiyor banka bana hemen sıp diye veremz sizce ne isterler evrak konuasunda kefil filan bilgisi olan varmı bu konuda :)

http://www.sahibinden.com/kirmizi_sahin_kesinlikle_farkli_-39WQQaXQQ20819106WQQpXQQdisplayitem biri bu hosuma giden

http://www.sahibinden.com/oscardan_cok_temiz_masrafsiz_sahin_lpg-07WQQaXQQ20714517WQQpXQQdisplayitem biride bu :):)

İkametgah(fatura v.s de olur)
Gelir belgesi
n.cüzdanı
gerekirse kefil

gelir belgesi 600 tl ama sigorta yok :(

Gelir belgesini 2000tl'de versen ssk'nın sitesinden kontrol ediyorlar ama bağlayıcılığı konusunda fikrim yok.
Ssk'sız gelir belgesi işvereni sıkıntıya sokabilir diye biliyorum.

hımm babam devlet dairsinde calısyor onun adına cekebilirmiyim pekii

Çekebilir tabi banka uygun gördükten sonra

sana kredı vermezler ama babanın uzeırnden cekersın kı cekerken banaknın faız oranından cok masraf kac para kesıyolar ona bak bnce...

sana kredı vermezler ama babanın uzeırnden cekersın kı cekerken banaknın faız oranından cok masraf kac para kesıyolar ona bak bnce...
ya aslında babamında haberi olamdan almalıyım babam yok der :)

ben bugun muracaat etttım kendı uzerıme evım kendı uzerıme arabam ıyı bır maas ve aynı iş yerınde 6 yıldır sıgortalı olarak calıstıgım halde bana 2000tl lık kredı ıcın kırk dereden su getırttıler neymıs banklacılık adına daha once hıç kredı cekmemısım ee ıhtıyacım olmamısda cekmemısım bana bırı bır yerde kredı verecekkı bende kredı cekmıs olacam dedım neyse bır 657 ye tabırle muracat ettım bakalım yarın netıce verecekler

benden bır maas bodrosu
bır ısverenın ımza surgusu
bırde kımlık ıstedıler

5 yaşın üstündeki araçlar için araç kredisi vermiyorlar diye biliyorum...

Sen ihtiyaç kredisi alacak, Kullandığın kredi kartı felan var mı ? varsa kredi kartı hangi bankanınsa o bankadan alabilirsin...

Finans Bank ve HSBC çok araştırmadan kredi veriyorlar diye duydum ama faiz oranı nedir, dosya masrafı nedir bakmak lazım ...

Babanız Devlet Dairesinde Bordrolu Çalışan ise, sistemde kayıtlı çok büyük riskleri yoksa kesin alır diyorum, Vakıfbank ın Kamu personeline avantajlı kredi imkanları var...

Geri