banka hesabı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan süvari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iş bankasından öğrenci hesabı açtır senelik hesap ücreti ödemiyorsun diğerleri 30 küsür lira istiyorlar

öğrenci hesabının özelliği zaten ücretsiz olması :) hiçbiri hesap ücreti almıyor yani.

bankaların herbiri birilerine satılmış. Türk olan bir İş bankası kalmış. yaygınlığı da yeterli düzeyde, İş bankasından alın derim. Ziraat'in hem atm'sinde para yatırma yok, olanları da adam gibi çalışmıyor.

Biriktirdiğin paranı bana ver, benden sağlamını bulamazsın :). Bankamatik zenginliği bakımından İş Bankası diyeceğim ama şube içinde işlem yapmamak kaydıyla, kredi kartı (eğer kullanacaksan) avantajları bakımından da Yapı Kredi Bankası'nı tavsiye ederim.

yapı kredinin imkanları çok daha uygun ve fazla

Ziraat Bankası bakiye 50 TL gibi bir rakamın altına düşmediği sürece hesap işletim ücreti almıyor. (En azından Ziraat Bankasından emekli kayınpederim bana öyle demişti) Ancak emekli maaşı günlerinde ATM'den para çekmen imkansız gibi :D:D:D

Ha "faize bulaşmak istemiyorum, param da evde durmasın" dersen, git herhangi bir bankadan ufak bir kasa kirala, Ziraat'in kasaları da ucuz, koy içine emaneti. Gece hem faiz hem de emniyet açısından rahat rahat uyursun.

eyvallah sağolun sanırım savaş abiye vereceğim :D

banka hesabı açılıyor mu ?

Merhaba.

Banka için; sana verilen bir burs vb..(varsa) yada Babanın sana para yatırdığı banka en kolay çözüm. Çünkü orada hesabın zaten vardır yada olsun. Sonra değelendirme, vade vb.. işler için hiç şubeye gitme ve internet bankacılığını açtır. Evde, okulda yani net' in olduğu heryerde birikmişini istediğin gibi en iyi şekilde değerlendir(vade, altın repo vs..).
Kolay gelsin.

İnternet bankacılığı olarak en iyisi Yapıkredi, öğrenciysen hesap işletim ücreti yok. Playcard' da alırsan iki hesabı çok rahat senkronize kullanabiliyorsun.

Öğrenci olarak bulunduğum şehirle alakalı olarak kullanacağın bankayı seçmekte fayda var. Isparta' da en fazla ATM' nin ziraat olmasına karşın (sadece 2 tanesinde para yatırma yok) kredi, burs ve maaş günlerinde işlem yapmak imkansız. Garanti' de de her zaman 4-5 kişi olur. Belki Kayseri' de durum farklıdır onu sen bileceksin.

Geri