banka hesabı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan süvari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

süvari

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
bankadan hesap açtırmak istiyorum öğrenciyim, aklımda iş,garanti,ziraat var.bunlarda kararsızım.hesabı birikmiş cüzi bir miktar param evde durmasın bankada dursun lazım olunca alırım mantığıyla açtıracağım faiz falan o işlere bulaşmam.bana yardımcı olursanız sevinirim.

ziraati boşver, atm bulmak sıkıntı olabilir... garantiyede bulaşma derim, hesap işletim ücreti falan alıyolar çatır çatır vadesiz hesaptan:) ben krediden dolayı ziraat kullanıyorum bide iş bakası.. ne yalan söyliyim iş bankası atm si bulmak çok rahat ve direk atmlerden para yatırabiliyorsun, ziraatte ise öyle atm bulmak çok zor :D

sağolasın eyvallah

İş Bankası tavsiye ederim.. Eğer yaşınız 18'den küçükse Babanız veya Anneniz ile gidip İlk İmza diye tabir edilen bankamatik kartından almanız gerekiyor. Ben bu seneye kadar öyle kullanıyordum. Yaş 18 olunca normal kartım geldi elime.. İlk İmza hesabındada aynı işlemleri yapabiliyorsunuz problem olmuyor..

iş bankasından öğrenci hesabı açtır senelik hesap ücreti ödemiyorsun diğerleri 30 küsür lira istiyorlar

işbankası tavsiye ederim.garanti bankasının hesap işletim ücreti oldukça yüksek.ziraat bankasıyla da çalıştım herhangi bir problemle karşılaşmamıştım.sadece bir kez yüksek miktarda para çekmek istediğimde önceden haber vermem gerektiğini belirtmişlerdi.onu da bankaya gidip yüzyüze konuşarak halletmiştim...

ziraat iyidir.

Ziraat iyi de dışardan para yatırabileceğin bir atm bulmak sıkıntı. Yeni yeni değişiyorlar sanırım makineleri.

iş bankası iyidir.

İş bankasına git öğrenci belgenle beraber merkez yada sivas caddesi neresi uygunsa sana öğrenci kodu girilir hesabına böylece yılbaşlarındada masraf alınmaz kayseride çoğu yerde var işbankası atm sorun olmaz.

Geri