Banada Opel

güneşçağlar

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Opelvectra Almayi Düşünüyorum Biraz Bilgi Rica Etsem şuanda Baktiğim Bir 93 Vectra 1.8 Var Araba Komple Boyali Kirmizi Renk Değişen Yok Araba Tüplü Ve 256.000 Km'de Yakiti Parçalari Eksi Ve Artilari Hakkinda Bilgi Verirseniz Sevinirim Bu Arada Fiyat 8.250
piyasada 200000 km geçmemiş opel yok birde motorları general motor diyorlar baya bir km yapabiliyomuş doğruluk payı varmı motoru ölçtürdüğümüz zaman kaç çıkarsa iyidir teşekkürler

güneş kardeşim 256bindeki tüple kullanılmış bir aracı opel olsade almanızı pek tavsiye etmıyorum. ayrıca fiyatını baya bi yüksek buldum sanki. yinede sizi size yakısır bi opelle aramızda görmek isteriz

hayır kardeşim..hem tüp war hem de km yüksek..o fiyata daha ii opeller bulursun söylemesi...sen bulunca ekle forma yorum yaparız istersen..

km çok fazla bu paraya daha iyi bir araç alabilirsin bence

kilometresi çok fazla fakat 2 milyon kilometreyi devirmiş opeller war unutmayalım

gokalp' Alıntı:
kilometresi çok fazla fakat 2 milyon kilometreyi devirmiş opeller war unutmayalım
tabiki de opel bunlar abim..ama olsun daha temzine layık arkadaşımız...çünkü opelli olma yolunda..

Geri