banada çarptılar... tutanak ve gereken evraklar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafzaf00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bu işi anlamadım.. Kendi evraklarımız tamam da karşıdan neler isteyeğiz?
- Ehliyet fotokopisi?
- Sigorta poliçesi (Kasko mu yoksa zorunlu mali trafik sigortası mı?)
- Ruhsat fotokopisi?

Ölme eşeğim ölme.. Polis çağırırım daha kolayıma gelir.
aynen:)
bugün odak a bıraktım arabayı. adamın kimlik no eksikti. bugün onuda hallettim. yalnız odak 10 gün sürer dedi. yuh dedim. sürermi bu kadar yahuu

yarın arabayı alıyorum hayırlısıyla... gerizekalı eksper raporu yollamamış. saat 4 gibi haberim oldu. aradım kalayı basınca yolladılar hemen. aptal bir kizin yüzünden bugün alamıyorum arabayı. evrak hazırmış aslında. of off bu salaklarda hep beni bulur. işlerini biz öğretiyoruz. sokakta bir ton işsiz ama akıllı adam varken bu aptalları neden hala tutarlar anlamam...

büyük geçmiş olsun
Allah kimseye göstermesin

Neyse Cuma akşam aldık arabayı. çok güzel yapmışlar arabayı. bi güzelde temizlemişler sağolsunlar...
Odak tan Soner beyi o kadar sıkıştırıp arabayı perşembe akşamında hazırlatmıştık ama eksperin işini savsaklaması ve eksik evrağın bana geç bildirilmesi sonucu onlarında o kadar çabaları biraz boşa gitti. onlar adınada üzüldüm çünki müşterileri için vaktinden önce bitirdiler aracı...
yalnız yakıt depo kapağınada bi boya atsalardı iyi olurdu eşantiyondan:) yani o sırıttı biraz:) rötüş boyası almakta aklıma gelmemiş.
opel odak a teşekkürler. servisler pahalı ama karşı taraf ödeyince anlaşmalı diye götürdük. iyide oldu... ellerine sağlık...

Gözünüz aydın. Böyle durumlarda insan arabasının hasretine dayanamıyor. İyi bilirim

Geri