banada çarptılar... tutanak ve gereken evraklar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafzaf00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun, yolların sahipleri onlar ya ne olacak işte... :mad:

Bu arada tutanağı doldururken ehliyet no vs falan yazılıyor üzerine, eğer onları o anda aldıysanız ve adam sorun çıkarırsa hiç bulaşmadan en yakın Trafik Şube'ye gidip dilekçe verin aracıma çarpan şahıs belgelerini teslim etmiyor diye, plakasını, hattını falan detay da verin: bir hafta içerisinde size ulaştırırlar :)

iki tarafında sigorta poliçesi+ ehliyet + ruhsat fotokopilerininde istiyor. yani tutanakla iş bitmiyor haberiniz olsun karşı taraftan bu belgeleride edinin.
persembe gunu benımde basıma geldı kaza 4 arac da bu belgelerı foto kopı yapıp aldık hazır olsa yanımızda ugrasmıcaktık kazasız belasız gunler dılerım herkese :)

cep telefonunla ehliyet ve ruhsatın resmini çekmen yeterli olurdu ;)...allah büyük kaza bela vermesin ..geçmiş olsun

geçmiş olsun, yolların sahipleri onlar ya ne olacak işte... :mad:

Bu arada tutanağı doldururken ehliyet no vs falan yazılıyor üzerine, eğer onları o anda aldıysanız ve adam sorun çıkarırsa hiç bulaşmadan en yakın Trafik Şube'ye gidip dilekçe verin aracıma çarpan şahıs belgelerini teslim etmiyor diye, plakasını, hattını falan detay da verin: bir hafta içerisinde size ulaştırırlar :)
fotoğraf makinası vardı ama biraz hırlaştık onları hiç yazmadım o anda da aklıma gelmedi sinirden. adama boş tutanağı imzalattım (önce dayıladı sonra yumuşattık tabi ağlamaya başlayıncada aldık imzayı:)) ama ehliyet vs bilgileri unuttuk adamıda saldım. 1 saat sonra durakta yakaladım orda doldurdum eksik bilgileri ama fotokopi olayını sigortayı arayınca söylediler. neyse ptesi servise götüreceğim. yolumun üstü diye odak ı düşünüyorum. belgeleri getirmez ise trafiğe dilekçeyi verirrim. bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler...

yalnız iyi sabır varmış sizde.. anahtarı alacak, alıkoyacak, vermem diyecek falan.. eceli kişnemiş o herifin, siz aklı selim davranmışsınız. sakat birine denk gelse verirdi gırtlağı.

yalnız iyi sabır varmış sizde.. anahtarı alacak, alıkoyacak, vermem diyecek falan.. eceli kişnemiş o herifin, siz aklı selim davranmışsınız. sakat birine denk gelse verirdi gırtlağı.
6 aylık kızım var benim artık mecburen sakiniz. eskiden olsa o anahtarı yedirirdim ben ona. adamda şaştı kaldı zaten kendi geri getirdi abi özür dilerim sinirle aldım ben ettim sen etme esnafız falan güldürdü beni. ben zaten dedim ekip geliyo al anahtarı hadi git nereye gidersen. 2 dakka da geri geldi:) kazada sakin olacaksın. sorun çıkarsa hiç muhatap olma polisi ara. bide sigara ile arabama bindi o zaman attı kafam çıkardım dışarı. sigaraya dayanamıyorum yaa:) anahtara bile kızmadım ama sigarada beynim dönüyo:)

evet karsı tarafın ehlıyet fotokopısı sıgorta polıcesının fotokopısı kaza tutanağı fotografta olursa ve karsı taraf sucu kabul ederse ekpertız mecburen kabul edıyo.

Ben bu işi anlamadım.. Kendi evraklarımız tamam da karşıdan neler isteyeğiz?
- Ehliyet fotokopisi?
- Sigorta poliçesi (Kasko mu yoksa zorunlu mali trafik sigortası mı?)
- Ruhsat fotokopisi?

Ölme eşeğim ölme.. Polis çağırırım daha kolayıma gelir.

öncelikle geçmiş olsun
6 aylık kızım var benim artık mecburen sakiniz. eskiden olsa o anahtarı yedirirdim ben ona. adamda şaştı kaldı zaten kendi geri getirdi abi özür dilerim sinirle aldım ben ettim sen etme esnafız falan güldürdü beni. ben zaten dedim ekip geliyo al anahtarı hadi git nereye gidersen. 2 dakka da geri geldi:) kazada sakin olacaksın. sorun çıkarsa hiç muhatap olma polisi ara. bide sigara ile arabama bindi o zaman attı kafam çıkardım dışarı. sigaraya dayanamıyorum yaa:) anahtara bile kızmadım ama sigarada beynim dönüyo:)
2. olarak da ellerin dert görmesin :D:D

Geri