Bana bir akıl verin

normal 1.6sı yeter bana :D ecotec olmasın ama yeni teknoloji olsun
2.0 cdti iyi olabilir
abs klima bisürü hava yastığı cruise control renkli navigasyon vs.vs. ne ararsam olsun içinde bide

Astra F 2010 hemen sıra yazalım. Aracıın göğsü arkasında kuvvetli ışık alacak kadar aydınlandığında göğüsteki lambalara baktığuınızda 4 çeker işaretinin görebilirsiniz. Bu da şu anlama gelir Astra F lerde her ne kadar bizimkilerde yoksa da 4 çeker özelliğie F kasalarda olduğunu gösterir . Yine aynı mantıkla ESP lambasıda var. :). Ben çok sam,m, şekilde amartisörlerin biraz daha düzeltierek, el gazı, sanroof hava yastıkları ve EPS ile birlikte sıraya girerim.

bu sıkıntı astra f cilerin çogunda var anlaşılan :9 hem arabamızdan vazgeçemiyoruzz.. hemde yeni model olsun diyoruzz. aynı kasa 2010 çıkarsalar da zorlayıp bütçeyi alsak gözüm görmeeycek.

diğer arkadaşların yorumları için de teşekkür ederim.bende de agırlık herhalde lpg den yana

Bende daha yeni sattım 96 F kasamı :) 1.6 GL otomatikti.. Tatlı arabaydı yolda güven veriyodu, sürüş kalitesi iyiydi,o yaşa göre malzeme kaliteside çok iyiydi bence.benim mantığım model yılı yüksek bi araba olmalı. yani ne kadar genç bi araç o kadar az sorun olasılığı demek bence. ama şuda var 2009 model hyundai getz / era mı, 2003 corsa mı diye sorsanız kesinlikle corsa derim. Alman arabasından şaşmamak lazım .

ben astra f opc isterim :D ama rengi aynı kalmalı ha bide 4x4 olsa tadından yenmez ( opc motoru + önden çekiş + 1060kg araç = facia )

Benimkisi OPC ydi, satıldı :( ama gerçi OPC logo bende :)

lagunaya mı takcan opc yi :)

Eğer sırf yakıt yüzünden satmak istiyosanız F kasadan sonra alınacak bir benzinli araç arasında malesef fazla bir fark olmaz ;) Eğer dizel araç almayı düşünüyorsanız bende olsam bende değiştirirdim :) yok Lpgli araç alıcaksanız bencede aracınıza uygulatın derim ;)
buna lpg taktırırsam 2 sene binmem gerekecek. 2 sene sonra olacak 15 yaşında araba.kafamı kurcalayan nokta burası. yani buna taktırmaya değer mi??

eğer km çok ise bence sat üst model bir araç al paranın gücüne göre.. hatta öyle bir düşüncen varsa yaş baş gibi takıntılarında yoksa güzel temiz bir vectra b 2.0 dti alabilirsin çok memnun kalacığına inanıyorum..

ama yaş takıntın varsa o paraya accent yada era işde onlardan alabilirsin dacia falan var 2007 modelleri bile 13-14 bin tl..

eğer km çok değil ama ekonomi yapıyım cebimden paramda çıkmasın diyorsan lpg taktır bu gün lpg kitleri firmalar tv lerde reklamlar veriyorlar 900 tl ye kadar düşmüş.. 900 tl büyük bir para değil..

arabanı satarsan üstüne ekliyceğin parayı düşünürsen..

Son düzenleme:
hiç düşünme

Hocam benimde 93 model vectram lpg'li ve özellikle uzun yolda inanılmaz ekonomik fakat şehiriçi 250-300 civarı yakıyo. Sizin aracınıza, enjeksiyonlu olduğundan sıralı sistem takılacağınıda düşünürseniz sarfiyat bizim karbüratörlü araçlara nazaran dahada aşağılarda iner ayrıca satarkende lpg'li araç genellikle tercih ediliyor malum benzin fiyatlarından dolayı genede karar sizin tabi...

Geri