balatalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elegancee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
astra ve vectra nın kaliperleri farklı olduğndan balataları farklıdır. fark burdan gelir.

Benim arabaya da 650 demişlerdi. araba astra 98 banada çok pahalı geldi.

Benim arabaya da 650 demişlerdi. araba astra 98 banada çok pahalı geldi.
sadece balata ise çok pahalı sakın alma ama fren diskleri ile olsa tamam diyecem ama yinede fazla

Tansugürler arkadaşım doğru yazmış.Ben geçen ay bakıma gittiğimde balatalarım değişti.Önler tanesi 45 milyon arkalar 95 milyon tuttu.Yani balatalarım önler 180 arkalar 95 milyon tuttu orjinal.Fakat benim el freni balatası diske sıkıştığından zarar vermiş tornaya tutulur ama randıman vermez dediler karşılıklı ikisi değişti ayrıca el freni telleri ve yayı değişti anlayacağınız fren sistemi komple değişmiş gibi oldu toplam 610 milyon tuttu.Bilgilerinize.

arkadaslar daha demin arkadasim aradi hataydan orjinal on balatalar 45 ytl devir daimde 45 ytl dediler ben sasirdim orjinalmis bide on balatalar 4 tane si birlikte 45 ytl ymis

uzak doğu ile bağlantısı var senin arkadaşın belli :kop:

Deltax'a

alıntı.
..Önler tanesi 45 milyon arkalar 95 milyon tuttu.Yani balatalarım önler 180..

Arkadaşım, tanesi 45 YTL ne demek. Bunlar tek tek satılmaz ki. Siz toplam fiyatı niye dörde bölüyorsunuz. Ön balata dediğinde bir kutu içerisinde dört parçadan oluşan ikili set bulunur ve bunun fiyatı toplam söylenir ve böyle satılır. Benim yukarıda 70 YTL olarak verdiğim orijinal GM ön balata (Astra g) fiyatıda böyle.. Aksi takdirde kafa karışıklığı ortaya çıkar.
Selamlarımla..

Geri